Marineret laks med squash nudelsalat

Ærtemos

p

Det er ikke ret lang tid siden jeg for første gang prøvede at lave ærtemos efter at have set det utrolig mange steder på de sociale medier. Så tænkte, for et par måneder siden, at det var på tide at afprøve det, og jeg må indrømme det smager utrolig godt. Jeg synes det fungere godt både til en stykke kød, som dip til grøntsager og jeg er sikker på det fungere rigtig godt til mange andre ting. Men jeg er forholdsvis ny, så jeg har ikke prøvet det til så meget endnu, men det kommer nok er jeg sikker på.

Opskrift

200g ærter

60g mandler

12 dråber citron

1 spsk. god olie

Salt og peber

1 halvt fed hvidløg

  1. Mandlerne blendes.
  2. I blenderen tilsættes ærterne.
  3. Blandingen blendes godt sammen.
  4. Salt, peber, revet hvidløg, citron og olie tilføjes og smages til.

img_5278

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marineret laks med squash nudelsalat