Sandwich & burger boller

Sandwich & burger boller

img_7155

Sunde og forholdsvis proteinrige boller. Jeg bruger disse boller når jeg skal lave burger, men de er også virkelig gode til sandwich eller lignende. Det er kun fantasien som sætter grænser for, hvad man kan komme i dem. De er lækre, men har dog en tendens til at falde en smule sammen, men gør nu ikke så meget synes jeg.

Opskrift (4 stk.)

90g æggehvider

1 æg

60g hytteost

30g Husk

20g kokosfibermel

2-3 stk. gulerødder

1 tsk. bagepulver

1 håndfuld solsikkekerner

  1. Æggehvider, æg og hytteost blendes sammen.
  2. Blandingen hældes i en skål.
  3. Husk, kokosfibermel, bagepulver, revet gulerødder og solsikkekerner tilføjes.
  4. Det hele blandes godt sammen og skal lige trække 20 minutter.
  5. Tænd ovnen på 175 grader.
  6. Form bollerne, strø med sesamfrø og bag den i 25-30 minutter.

 

img_7154

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandwich & burger boller