Pizza lavet på hytteost - toppet med ost og skinke

Spinatwrap med pulled pork

f

En spinatwrap med alt muligt lækkert i er altid godt. Denne wrap er fyldt med en ‘hurtig’ hjemmelavet pulled pork, coleslaw, salatblade, tomater samt en blanding af stegte rødløg og peberfrugter. I kan selvfølgelig selv vælge hvad I vil have i, men dette synes jeg er et ret godt forslag.

Opskrift

Wrap:

1 stor pose frisk spinat

1 æg

60g æggehvider

Et nips salt

1 stor spsk. Husk

  1. Alle ingredienserne blendes sammen.
  2. Ovnen tændes på 200 grader.
  3. Dejen spredes ud på en bageplade beklædt med bagepapir, massen skulle gerne fylde hele bagepladen.
  4. Bages i ca. 20 minutter.
  5. Når den er færdig deles den på langs og man har nu til 2 store wraps.

 

Kødet

1 kg nakkefilet

3 spsk. færdiglavet marinade

2 dl. vand

  1. En nakkefile på ca. et kilo marineres og steges godt af i en gryde
  2. Stegen dækkes af en tredjedel vand.
  3. Den skal efterfølgende simre 2-3 timer.
  4. Når stegen er kogt færdig vendes den i lidt mere marinade, lægges i et fad og steges i ovnen ved 140 grader i en lille times tid, så den bliver lækker sprød.

 

Coleslaw:

300g revet gulerod og hvidkål

150g fromage fraise

2 spsk. coleslawdressing

Lidt salt

Dette er en lidt snyde udgave af coleslaw, men ikke desto mindre smager den skønt og er samtidig hurtig at bikse sammen.

  1. Fromage fraise hældes i en skål.
  2. Coleslaw dressingen tilsættes sammen med salt.
  3. Det hele røres godt sammen og smages til.
  4. Grøntsagerne tilføjes ligeså.
  5. Igen røres alt sammen.

 

Rødløg/peberfrugt tilbehør:

1 stk. peberfrugt

2 rødløg

1 spsk. olie

Lidt salt og peber

  1. Peberfrugten skæres i lange strimler.
  2. Rødløg skæres i tynde skiver.
  3. Begge grøntsager hældes på en pande med en lille sjat olivenolie.
  4. Steges ved middelvarme i ca. 20 minutter.
  5. Hældes i en skål og smages til med lidt salt, peber og en lille sjat koldpresset olie.

 

Når alt tilbehøret og selve wrappene er færdige er der bare tilbage at sale rullerne. I spinatwrappen tilføjes lidt af alt tilbehøret, den rulles sammen og nydes.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pizza lavet på hytteost - toppet med ost og skinke