Vandmelonsalat med feta og rødløg - nem og lækker sommersalat

Broccolibolle med makrelsalat

img_3170

Forslag til en nem og lækker frokost, eller aftensmad hvis det skal gå lidt hurtigt. Her får I opskriften på nogle lækre kalorielette og grøntsagsfyldte broccolibolle, som jeg her har fyldt med lidt salat og en super nem og lækker makrelsalat, som ligeledes er velsmagende og lidt kalorielet.

Denne makrelsalat kan både spises på en broccolibolle, men også på en stykke rugbrød eller som tilbehør til en grøn salat.

OPSKRIFT

Ingredienser

Broccolibolle 6 stk.

1 broccolihoved

1 æg

50g æggehvider

2 spsk. Husk

2 spsk. mandelmel

20g solsikkekerner

Lidt salt

 

Makrelsalat

60g røget makrel

1 spsk. light neutral smøreost

Et halvt rødløg

8-10 dråber citronsaft

10 små kapers

Salt og peber

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at lave broccolibollerne ved at blende broccolihovedet. Tilsæt æg, æggehvide, husk, mandelmel og lidt salt.
  2. Tilføj evt lidt kerner, det er rart at have noget at bide i. Jeg tilføjede lidt solsikkekerner.
  3. Lad dejen trække i ca. 15 minutter.
  4. Form bollerne, kom dem på et stykke bagepapir og bag dem i en 180 grader forvarm ovn og bag dem i 25-30 minutter.
  5. Mens bollerne bager færdige, kan I lave makrelsalaten ved at komme smøreost i en skål.
  6. Løg og kapers finsnittes og røres sammen med smøreost, salt, citronsaft og peber – det hele røres rigtig godt sammen.
  7. Makrellen pilles fra hinanden og vendes i cremen. Det hele røres sammen og smages til med salt og citronsaft.

img_3171

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vandmelonsalat med feta og rødløg - nem og lækker sommersalat