Rødspættefilet med pesto og rødbedesalat

Rabarberkompot

img_3713

I sommers lavede jeg denne lækre kompot bestående af rabarber. Den smagte skønt og er tilmed sukkerfri. Den kan spises til virkelig meget forskelligt, jeg spiste den både ovenpå pandekager, skyr, grød og en følger på instagram fortalte at det smager skønt til kylling. Har jeg dog ikke fået prøvet, men det lyder som en god ide.

Opskrift

500g frisk rabarber

1 spsk. sukrin melis

1 spsk. sukrin gold

1 vaniljestang

Flydende sødemiddel

  1. Skyl rabarberne, skær dem ud og læg dem i en kasserolle.
  2. Flæk vaniljestangen og tilsæt den sammen med sukrin gold og melis.
  3. Lad blanding simre i ca. 10 minutter ved svag varme.
  4. Lad massen køle lidt af og smag til med flydende sødemiddel.

Når kompotten er kølet helt af, skal den i en lukket beholder og stilles på køl.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødspættefilet med pesto og rødbedesalat