Chokoladekage med kikærter

Kold kokos/vanilje grød

img_4321

Jeg elsker grød! Ja egentlig elsker jeg generelt bare min morgenmad, specielt når den er sød (altså smagsmæssigt). Og grød er virkelig gået hen og blevet min foretrukne morgenmad, men den skal altså være kold. Jeg har godt nok ikke fået smagt almindelig varm havregrød endnu, men jeg har på fornemmelsen at det ikke lige er mig. Generelt er jeg ikke så god til varm mad eller drikkelse for den sags skyld. Bryder mig heller ikke om suppe eller lignende. Men den kolde grød det er bare lige mig. Denne grød er en kokos/vanilje grød og den er virkelig lækker.

Opskrift

30g havregryn

20g chiafrø

5g kokosmel

5g vaniljepulver

Lidt sødemiddel

180g kokosmælk

  1. Det hele blandes sammen, lukkes godt til og stilles på køl natten over.
  2. Om morgenen røres grøden rundt og smages til med sødemiddel.
  3. Den hældes i en skål og toppes med lige hvad I ønsker.

Denne portion morgengrød toppede jeg med peanutbutter, jordbær, karamelsauce fra bodylab, kokosmel samt lidt 70% chokoladeknapper.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokoladekage med kikærter