Kylling i asparges med kogte grøntsager

Spinatwrap med kylling

img_4184

Én ting jeg efterhånden har fået afprøvet et par gange er spinatwraps med hvidløgsmarinerede kylling og lidt blandet grøntsager. Man kan selvfølgelig fylde disse wraps med lige hvad man ønsker, men denne kombi fungerer ret godt.

Opskrift

Spinatwraps (4 stk.)

100g frisk spinat

2 æg

1dl mælk

1 spsk. Husk

Lidt salt

  1. Spinat, æg, mælk, husk og salt hældes i en blender.
  2. Efterfølgende skal dejen lige stå 5 minutter for at trække.
  3. Ovnen tændes på 200 grader.
  4. Dejen hældes på en bradepande beklædt med bagepapir.
  5. Bages i en 200 grader forvarm ovn i ca. 20 minutter.
  6. Når wrappen er færdig skæres den i passende størrelser.

img_4177

Jeg fyldte mine wraps med udskåret kyllingefilet stegt i en hvidløgsolie. Lidt stegte peberfrugter samt lidt frisk salat bestående af salatblade, agurk og tomater. Som dressing lavede jeg en hurtig hvidløgsdressing (ja man lugter dejligt den efterfølgende dag) som er lavet på fromage fraise, presset hvidløg, salt, peber og citronsaft.

img_4182img_4184

6 kommentarer

  • Tine

    Kan man bruge noget andet end husk? Mel?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • camilladrabo

      Ork ja, du kan sagtens bruge mel. Både boghvedemel, kokosfibermel, mandelmel og helt almindelig hvedemel 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte Clausen

    Hvor mange grader skal de have i ovnen??

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

    Tja hvad er mon gået galt…
    Mine wraps ligner et kuperet græsterræn men brændte kanter og har endda kun givet dem 15 minutter. De er meeeeget grønne, skulle der mon kun 10g spinat i og ikke 100g ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • camilladrabo

      Ja det virker godt nok underligt! Det er nu 100 g spinat man skal bruge i opskriften, så jeg forstår ikke helt, hvorfor din er blevet så mærkelig 🙁

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling i asparges med kogte grøntsager