Kyllingewok med svampe og broccoli i hoisin sauce

Kakaovafler med hytteost – lækre sprøde morgenmadsvafler med skyr og jordbær

Jeg elsker når min morgenmad smager sødt såsom grød, pandekager og som her vafler! Men de skal jo gerne være sunde og nærende, så kroppen har noget at arbejde med fra morgenstunden. Disse vafler er lavet på blandt andet hytteost, æg og havregryn – det er da helt ok. I må endelig ikke lade jer skræmme af hytteosten, for man kan slet ikke smage den, den giver bare god fylde og er jo samtidig proteinrig, så det er en win-win!

Top vaflerne med hvad I bedst kan lide. Jeg spiser gerne lidt frugt og/eller skyr ovenpå, men bare brug hvad I ønsker. Denne gang kombinerede jeg jordbær, skyr, brombær og lidt hakket mandler. Jeg vil lige pointere, at vaflerne fungerer perfekt som dessert eller som en lille eftermiddagssnack.

OPSKRIFT 2 stk.

Ingredienser

100g hytteost

1 æg

50g æggehvider (eller 1 æg)

15g havregryn

5g husk

1 spsk. kakaopulver

En god sjat sødemiddel

 

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienser i en blender eller i en skål og brug en stavblender. Blend til en ensformigt masse.
  2. Tænd for vaffeljernet, kom lidt fedtstof på begge sider, kom et par skefulde af dejen på vaffeljernet og luk. Steg vaflerne i et par minutter.
  3. Når vaflerne er færdige kan I ligge dem på en rist, så de holder sig lækre sprøde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllingewok med svampe og broccoli i hoisin sauce