Kyllingewok med svampe og broccoli i hoisin sauce
En ret jeg ofte laver er wok! Det er smager skønt, er super simpelt og samtidig kan man lave det på utrolig mange måder. Jeg bruger enten kylling, skært svine- eller oksekød også en masse grøntsager. Smagsnuancerne kan man også variere som man synes og lyster.
OPSKRIFTER 3 pers.
Ingredienser
500g kyllingefilet
200g broccoli
150g squash
150g peberfrugt
150g svampe
3 spsk. hoisin sauce
2 dl vand
10g majsstivelse
Ingredienser
- Skær kyllingen i tynde strimler.
- Skært grøntsagerne i halv store stykker.
- Steg kødet ved høj varme, når kødet er færdigt efter et par minutter tages det af wokken.
- Grøntsagerne steges nu i 5-6 minutter.
- Efterfølgende tilføjes kyllingen.
- Hæld vand i wokken og lad det simre et par minutter.
- Tag en skål og bland hoisin sauce og majsstivelse sammen.
- Tilsæt blandingen til wokken og rør godt rundt.
- Smag evt. til med salt og peber.
Enten kan man spise det uden noget til, eller man kan servere ris eller blomkålsris til – begge dele fungerer rigtig godt. Velbekomme.
Ingen kommentarer endnu