Kylling i asparges med kogte grøntsager

Kyllingewok med svampe og broccoli i hoisin sauce

img_4198

En ret jeg ofte laver er wok! Det er smager skønt, er super simpelt og samtidig kan man lave det på utrolig mange måder. Jeg bruger enten kylling, skært svine- eller oksekød også en masse grøntsager. Smagsnuancerne kan man også variere som man synes og lyster.

OPSKRIFTER 3 pers.

Ingredienser

500g kyllingefilet

200g broccoli

150g squash

150g peberfrugt

150g svampe

3 spsk. hoisin sauce

2 dl vand

10g majsstivelse

 

Ingredienser

  1. Skær kyllingen i tynde strimler.
  2. Skært grøntsagerne i halv store stykker.
  3. Steg kødet ved høj varme, når kødet er færdigt efter et par minutter tages det af wokken.
  4. Grøntsagerne steges nu i 5-6 minutter.
  5. Efterfølgende tilføjes kyllingen.
  6. Hæld vand i wokken og lad det simre et par minutter.
  7. Tag en skål og bland hoisin sauce og majsstivelse sammen.
  8. Tilsæt blandingen til wokken og rør godt rundt.
  9. Smag evt. til med salt og peber.

Enten kan man spise det uden noget til, eller man kan servere ris eller blomkålsris til – begge dele fungerer rigtig godt. Velbekomme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling i asparges med kogte grøntsager