Kylling i tomatsauce

Fyldte squashruller

img_6769

Disse squashruller fungerer rigtig godt som tilbehør til aftenmaden, men man kan også sagtens servere dem til et tapas bord, det har jeg i hvert fald gjort og det fungerede ret godt. Rullerne er fyldt med light smøreost smagt til med persille og hvidløg samt et stykke peberfrugt.

Opskrift

1 squash

2 spsk. light smøreost

40g rød peberfrugt

1 fed hvidløg

Lidt persille

Peber

  1. Skær squashen i lange tynde skiver (brug gerne en pålægsmaskine).
  2. I en skål tilføjes smøreost, hakket persille og revet hvidløg.
  3. Rør godt rundt i osten og tilsæt lidt peber.
  4. Skær peberfrugten i skiver.
  5. Tænd ovnen på 220 grader.
  6. Smør et lag af smøreosten på den ene side at squashskiverne, læg en lille skive peberfrugt og rul sammen.
  7. Brug en tandstik til at holde sammen på squashen.
  8. Læg rullerne i et fad og hæld lidt olie og salt over dem.
  9. Bag dem i 20 minutter.

img_6363

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling i tomatsauce