Kakaovafler med hytteost - lækre sprøde morgenmadsvafler med skyr og jordbær

Kylling i tomatsauce

img_6345

Denne ret minder lidt om den traditionelle ret ‘koteletter i fad’, men er så bare lavet med kylling i stedet for svinekoteletter, men det smager altså stadig ret godt. Ikke kun på grund af sundhed, men mest fordi jeg synes det smager skønt, fylder jeg denne ret med en masse grøntsager. Jeg synes faktisk saucen og grøntsagerne er det som smager bedst.

OPSKRIFT 3 pers.

Ingredienser

Kylling i tomatsauce

4 kyllingefiler

1 squash

2 peberfrugter

10 svampe

1 rødløg

2 fed hvidløg

1 dåse flået tomater

200ml madlavningsfløde 4%

1 spsk. paprika

2 håndfulde frisk spinat

Salt og peber

 

Fremgangsmåde

  1. Steg kyllingefileterne på en pande og kom dem i et fad.
  2. Skær grøntsagerne i store tern.
  3. Smid grøntsager på panden.
  4. Steg dem godt af og krydder med salt, peber og paprika.
  5. Tilføj efterfølgende de flået tomater samt fløden.
  6. Lad saucen småsimre et par minutter og smag til.
  7. Tænd ovnen på 220 grader.
  8. Til sidste tilføjes et par håndfulde spinat som hurtigt vendes i blandingen.
  9. Hæld efterfølgende blandingen over kyllingefileterne og smid fadet i ovnen i 35 minutter.

img_6338

Til retten serverede jeg en mos!

Mos

300g broccoli

200g blomkål

1 spsk. koldpresset olie

1 spsk. fromage fraise

Salt, peber og citron

  1. Skær broccoli og blomkål i små buketter og kog dem i ca. 10 minutter.
  2. Hæld vandet fra og mos grøntsagerne.
  3. Tilsæt fromage fraise, olie, salt, peber og citron og smag mosen til.

Velbekomme! Nå ja på toppen af retten ligger lidt fintsnittet forårsløg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kakaovafler med hytteost - lækre sprøde morgenmadsvafler med skyr og jordbær