Kold kakaogrød med banan, peanutbutter og kokos

Kylling i kokos med peberfrugt og broccoli – nem og lækker hverdagsret

Nogen gange skal aftensmaden bare gå lidt stærkt, så gider man ikke stå at bruge oceaner af tid foran komfuret, og det er også helt i orden. Derfor er denne ret virkelig god, hvis man har en af disse dage. Den tager ikke mere end 20-25 minutter at lave, den er fyldt med grøntsager og smager helt fantastisk.

Man skal dog passe lidt på med karrypastaen, da den indimellem godt kan være ret stærk. Det afhænger også af om I bruger almindelig kokosmælk eller light kokosmælk, hvis I bruger light versionen, så behøver retten ikke så meget karrypasta.

OPSKRIFT 2-3 pers.

Ingredienser

500g kyllingefilet

14 svampe

300g broccoli

200g squash

2 fed hvidløg

2 spsk. rød karrypasta

1 dåse light kokosmælk

2 dl mælk

 

Fremgangsmåde

  1. Kyllingefileterne skæres i tynde strimler og smides på en brandvarm pande.
  2. Broccoli skæres i små buketter, squashen skæres i tern og svampene skæres i store skiver. Alle grøntsagerne smides på panden til kyllingen.
  3. Lad det stege sammen i 6-7 minutter.
  4. Hvidløg fintsnittes og hældes på panden efter 5 minutter.
  5. Efterfølgende tilsættes karrypastaen, sørg for det hele vendes i pastaen. Tilsidst tilføjes kokosmælken og almindelig mælk og retten skal simre ca. 5 minutter.
  6. Smag til med salt og peber og evt. lidt mere karrypasta.

Man kan enten servere kogte grovris eller blomkålsris til retten.

4 kommentarer

  • Kathrine

    Mmmmmmmm!!!! Den er på madplanen i næste uge!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • camilladrabo

      Uh hvor spændende! Håber du kan lide det 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lifestylebloggerne

    Jeg vil gerne sige at jeg synes det ser super lækkert ud! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kold kakaogrød med banan, peanutbutter og kokos