Marcipankugler med proteinella

Snickersgrød – kakaogrød toppet med saltet peanuts, peanutbutter og chokolade

img_7658

Denne grød minder altså en smule om snickers 🙂 Den er virkelig lækker og helt sikkert en god weekend morgenmad. Den har sødme, det saltet, fedme osv. alle de vigtige elementer er til stede og det spiller bare virkelig godt sammen.

egentlig har jeg aldrig været den store snickers-fan, men denne opgang grød smager virkelig skøn, så den kan kun anbefales at prøve.

Opskrift

30g havregryn

20g chiafrø

200g mandelmælk

10g pb2 pulver

15g crunchy peanutbutter

5g kokosflager

50g banan

8g saltet peanuts

En sjat sødemiddel

1 spsk. fedtfattig kakaopulver

  1. Havregryn, chiafrø, sødemiddel, kakaopulver og mandelmælk blandes godt sammen og stilles på køl til næste morgen.
  2. Den efterfølgende morgen røres grøden lidt rundt og hældes i en skål.
  3. pb2 røres sammen med lidt vand, indtil det har den ønsket konsistens. Jeg kan bedst lide når det er flydende
  4. Grøden toppes med bananskiver, peanutbutter, den flydende pb2, kokosflager, de saltet peanuts og lidt kakaonibs. Velbekomme!

 

img_7659

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marcipankugler med proteinella