En typisk træningsuge

Pølsehorn med blomkål og gulerod

img_6680

Disse pølsehorn lavede jeg for første gang, da jeg i september holdte fødselsdag, og de blev alle spist! Godt nok er brødet omkring pølserne fyldt med grøntsager, men det smager alligevel som rigtig brød. De er vildt lækre og mætter tilmed en del. At de er fyldt med grøntsager er i min verden bare en god ting, og at man samtidig ikke rigtig kan smage det, ja det er jo bare en win win.

Opskrift

100g hytteost

2 gulerødder

150g blomkål

4 æg

40g mandelmel eller kokosfibermel

30g Husk

2 spsk. bagepulver.

Samt 5 fedtreduceret pølser

Evt. en håndfuld solsikkekerner

  1. Hytteost og æg blendes godt sammen og hældes i en skål.
  2. I en anden skål tilføjes mandelmel, husk, salt og bagepulver.
  3. Riv eller blend gulerødderne og blomkålen og tilføj det til den flydende masse. Tilføj evt. de hele solsikkekerner her.
  4. Tilføjes den flydende masse til de tørre ingredienser.
  5. Rør godt rundt i dejen og lad den stå 15 minutter så dejen sætter sig.
  6. Halver pølserne.
  7. Tænd ovnen på 200 grader.
  8. Rul dejen ud i 2 cirkler og del hver cirkel i 8 trekanter.
  9. Læg en halv pølse i den brede ende og rul.
  10. Læg dem på en bageplade med bagepapir og strø med enten birkes eller sesamfrø.
  11. Bag hornene i 15-18 minutter.

img_6765

De kan sagtens laves i forvejen og fryses ned. Tag dem op dagen før og bag dem 3-4 min lige inden servering.

9 kommentarer

  • Trine

    Det ser dødlækkert ud! Kan man bruge noget andet en mandelmel? Sidder ikke lige inde med det. Har du prøvet med chiafrø? ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • camilladrabo

      Øh! Ved ikke om man kan bruge chasfrø, men jeg tror det ikke 🙁 Det har ikke helt samme funktion som mel. I stedet ville jeg prøve med kokosfibermel eller sesammel, ellers kan du ‘bare’ blende nogle hele mandler til mel. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Er det almindeligt mandelmel eller affedtet du bruger? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camilla Drabo

      Jeg bruger hvad jeg lige har 🙂 Du kan bruge begge dele.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie

      Tak for svar! 🙂
      I beskrivelsen skriver du i nr. 3 tilføj solsikkefrø, men de står ikke under ingredienser. Hvor mange gram skal der i af dem og maler du dem til mel eller kommer du dem hele i??☺

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • camilladrabo

      Hej Julie
      Såmænd så lidt! Ups kan godt se den lige var smuttet, tak fordi du gør mig opmærksom på det, nu er det blevet rettet så det forhåbentlig giver mere mening 🙂 Det er hele solsikkekerner man kan tilføje til dejen for at give den lidt bid, men det behøves ikke, det er ikke altid jeg gør det 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie

      Tak for dit svar og velbekommen! 🙂
      Jeg glæder mig helt vildt til at lave dem her i weekenden.. De ser møg lækre ud???

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • camilladrabo

      Håber du kan lide dem 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lifestylebloggerne

    Lækkert <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En typisk træningsuge