Ærtemos med mandler og hvidløg - nem og lækker dip

2016 – Året der gik

Ja så er året 2016 så småt ved at lakke mod ende og det er på tide, at tænke over året som er gået: Er det gået som forventet, hvad har været godt, hvad har været mindre godt, hvad skal ændres til næste år og hvilke nye mål skal sættes. Det er nu ikke fordi jeg normalt laver nytårsforsæt, men alligevel synes jeg det er rart at have nogle store ‘visioner’ for det næste år, så har man lidt at gå ud fra 🙂

Egentlig synes jeg året har været godt på mange forskellige måder, MEN rent vægttabs mæssig, ja så er der jo absolut intet sket. Sidste år vejede jeg mig den 23. december og der havde jeg sammenlagt tabt 91,1 kilo og hold da op hvor var jeg glad. Den 23. december i går vejede jeg mig så igen, og her havde jeg sammenlagt tabt 91,4 kilo – JEP jeg har tabt 300 gram på et år! Hold k… hvor er jeg dygtig – skulderklap til mig 🙂 Ej ved ærlig talt ikke om jeg skal grine eller græde, for jeg synes det er fuldstændig vandvittigt.

Men selvom vægten ikke rigtig er gået ned, så har min krop dog ændret sig. Jeg er gået en tøjstørrelse ned så det er da altid noget. Jeg satser virkelig på at min ‘fedtmasse’ er gået ned og min muskelmasse op, for jeg synes virkelig jeg har trænet hårdt i år, i hvert fald det sidste halve år efter jeg er begyndt at træne på hold – for det er altså hårdt og jeg bliver presset! Derfor er jeg også utrolig forundret over, at jeg ikke har tabt mig, men sådan er det og jeg kan ikke rigtig ændre på det nu. Jeg håber bare, at jeg kan tabe mig en del i 2017 – det har bare at være mit år, jeg mangler jo stadig en del.

Selvom jeg ikke har tabt mig, så er der dog stadig sket nogle positive ting i forbindelse med mit vægttab nemlig træningen. Træning er jo en ret stor del af vægttabet og er tilmed gået hen og blevet utrolig vigtigt for mig. Det er virkelig begyndt at fylde meget, og jeg ELSKER det! Så egentlig er det ikke så meget i den forbindelse som skal ændres i 2017. Jeg håber bare at min motivation forbliver, og at jeg om et år stadig synes træning er det fedeste! 🙂

Jeg har fra starten af mit vægttab sat visse mål. Det første var at jeg skulle tabe 100 kilo  inden jeg fik min bachelor, men det skete ikke. Så satte jeg mig for, at de 100 kilo skulle væk inden året var omme, men ja det kom så heller ikke til at ske. Så nu prøver jeg igen, tredje gang er vel lykkens gang. Jeg satser inderligt på at have tabt de 100 kilo (altså sammenlagt) til sommer. Tænker 1. juli må være dagen – det burde kunne lade sig gøre at tabe de sidste 9 kilo på 6 måneder. Eller det ender nok med lidt mere end 9 kilo, for er sikker på jeg har taget en del på over jul og nytår. Jeg plejer at tage 2 kilo på, bare jeg kigger på noget usundt 🙂 men… det burde stadig kunne lade sig gøre. Så nu har jeg sat mig et mål som jeg virkelig håber kommer til at ske i 2017.

Så rigtig godt nytår alle sammen. Håber I må få en fantastisk aften med dem i holder af, og må I komme godt ind i det nye år.

Ps. Det kunne være sjovt at høre hvilke ‘nytårsforsæt’ I har?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ærtemos med mandler og hvidløg - nem og lækker dip