2016 - Året der gik

Fladbrød med kylling og grøntsager

img_6142

Her kommer opskriften på mine hjemmelavet sunde og forholdsvis kalorielette fladbrød, som er fyldt med kylling og en masse lækre grøntsager.

Jeg stegte et par kyllingefiler, skar lidt agurk og tomater i skiver og vaskede salatbladene. Dertil lavede jeg to varme salater eller hvad man lige skal kalde det. Den ene bestod af peberfrugter som blev skåret i strimler og stegt ved svag varme, for til sidst at blive vendt i -koldpresset olie, citron og salt. Den anden salat bestod af et par rødløg i skiver som ligeså steges ved svag varme i olie i ca. 20 minutter.

Derudover lavede jeg også en tzatziki, ja også selvfølgelig fladbrødene:)

Opskrifter

Fladbrød (6 stk.)

3 æg

100g æggehvider

100g hytteost

20g kokosfibermel

10g Husk

Lidt salt

  1. Alle ingredienser hældes i en blender og blendes godt sammen.
  2. Tænd ovnen på 200 grader.
  3. Dejen flades ud på er stykke bagepapir (eller på 3 stykker – 2 på hver).
  4. Brødene bages i ca. 12 minutter.

img_6128Tzatziki

150g fromage fraise

1 fed hvidløg

1 tsk. koldpresset olie

En halv agurk

Salt, peber, paprika og tørret oregano

  1. Riv hvidløget og bland det sammen med fromage fraisen.
  2. Bland de resterende ingredienser/krydderier i dressingen og smag den til.
  3. Riv agurken og tilsæt også den.

img_6135

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2016 - Året der gik