Bønnedip - velsmagende og lækker dip

Wienerschnitzel – med brasede kartofler, broccoli, ærter og svampesauce

img_6964

En gammel klassiker som jeg er vokset op med, men med et lille strejf af sundhed. Wienerschnitzel med ovnbagte kartofler, kogt broccoli og ærter samt en hjemmelavet sundere svampesauce.

Opskrift

600g kartofler

2 wienerschnitzler

Olie

400g broccoli

100g ærter

200g svampe

200ml madlavningsfløde 4%

1 dl mælk

1 løg

Salt og peber

  1. Skær kartoflerne i tern, læg dem i et fag, spred lidt olie, salt og peber over dem.
  2. Bag kartoflerne ved 200 gradet i ca. 50 minutter.
  3. Skær svampene i skiver og steg dem på en tør pande i 5 minutter. Hæld efterfølgende en lille sjat olie, salt og peber på.
  4. Tilsæt fløde og mælk til svampede og lad de simre i 5 minutter.
  5. Kog broccoli (også stilken) i ca 5-6 minutter. Hæld efterfølgende de kogende vand over ærterne og lad dem stå 2 minutter.
  6. Steg wienerschnitzlerne ved høj varme i 2-3 minutter på hver side.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bønnedip - velsmagende og lækker dip