Bønne/kødboller i karrysauce

Nytårssalat – med mango, saltet mandler og granatæble

IMG_9065

Nytårsaften serverede vi denne lækre og farverige salat til vores forret, som udover salaten bestod af en ‘magisk kødkugle’ som vi kaldte den 🙂 Alt i alt var det en stor kugle med forskellige former for kød i. Til denne kugle hørte der sig en lækker og frisk salat til.

Denne salat var både frisk, sød og syrlig og den havde tilmed nogle skønne farver, som gjorde sig godt ved siden at den brune kødkugle.

Selvom vi serverede salaten til en forret, kan den sagtens serveres til en hovedret. Jeg skal i hvert fald snart lave den igen til min aftensmad.

Opskrift

2 håndfulde spinat

1 granatæble

1 mango

1 håndfuld ærteskud

2 avocado

40g ristet mandler

50-60g rugbrødscroutoner

  1. Skær mango og avocado i tern.
  2. Rist mandlerne ved middelvarme i ca. 5 minutter.
  3. Pil kernerne ud af granatæblet.
  4. Pil ærteskuddene af stilkene.
  5. Bland alle ingredienserne sammen i en stor skål og servere.

IMG_9061IMG_9062IMG_9063IMG_9064

Tadaa!! Det færdige resultat. Den blev da virkelig flot, ja og så smagte den tilmed skønt.

IMG_9065

Vores ‘magiske kødkugle’ som bestod af ‘pulled’ svinekæber, omsvøbt af en krydrede fars, vendt i æg og rasp og friteret i olie.

IMG_9066

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bønne/kødboller i karrysauce