Plus 13 kilo på 10 dage!!

Første Dance time ALENE!!

Som flere af jer måske ved, så træner jeg ofte sammen med min kusine, jeg har vist nævnt hende en gang eller to ? Men hun gider ikke altid træne lige så ofte som jeg, hvilket egentlig er helt forståeligt, det er heller ikke altid sundt at træne for meget. Derfor må jeg jo indimellem træne alene, hvilket kan være lidt svært for mig, eller det HAR været svært.

For et par måneder siden kom hun til skade med ryggen og kunne derfor ikke træne så meget, også kom jeg jo i lidt af et dilemma?; jeg måtte afsted alene! Det var altså lidt svært at tage sig sammen til. Jeg er vant til at have min ‘klippe’ ved min siden, når vi er på hold, men nu stod jeg alene. Jeg havde på daværende tidspunkt trænet alene på maskinerne, men jeg havde aldrig været på et hold alene, men jeg gad jo ikke træne på maskiner i flere uger, indtil hun var klar igen til at komme på hold, så jeg måtte alene på et hold.

Heldigvis var min første alene-time en tidlig mandag morgen, hvor min kusine ringede halvanden time før,  og sagde hun ikke kunne træne. Jeg kunne derfor ikke nå at melde fra, da man skal gøre det 2 timer inden, og jeg synes det er åndssvage penge at betale, medlemskabet er altså dyrt nok i forvejen, så tænkte jeg lige så godt kunne tage afsted. Så jeg stod op, gjorde mig klar og kørte afsted, og ved i hvad? det var jo slet ikke så slemt ?

Synes faktisk det var ganske fint og træningen var så hård, at jeg ikke rigtig lagde mærke til, at hun ikke var der – FEDT!! Samtidig var det et at mine yndlingshold- og instruktør, så det var bare godt ?? og så var den hurdle ligesom ovre. I de sidste par måneder har hun dog været med til at træne et par gange om ugen, men der er stadig ok mange hold, som jeg tager alene, og det har jeg fundet ud af, at jeg sagtens kan!

Nå men for at vende tilbage til det rubrikken ‘snakker om’, så var jeg i går aftes, for første gang, alene til Dance, og det har jeg ikke prøvet før. Det var nemlig det eneste hold som min kusine godt kunne klare med ryggen, dog ikke den første uge, men der skulle jeg alligevel arbejde, så jeg kunne heller ikke komme. Men hendes ryg har gjort ondt de sidste par dage, så hun kunne ikk træne i går – PIS! Jeg elsker virkelig det Dance hold og vil meget nødigt undvære det, så jeg tog afsted og igen, det er jo ikke så slemt, det var faktisk super hyggeligt alligevel. Det hjælper dog også at de andre på holdet er super søde, og man føler sig godt tilpas, ja og som jeg tidligere har nævnt (læs her hvor jeg fortæller om min første gang på et hold), så kan jeg virkelig godt lide instruktøren, da hun bare har et dejligt væsen. Hun gør holdet sjovt og spændende og man har det bare altid godt på hendes hold ? ja også er det selvfølgelig super hård, men nu var det ikke lige det som var pointen?

Jeg vil dog indrømme, at det er hyggeligst når min kusine er med, så har man en at tale med, brokke sig med, grine med osv. ? Men på den anden siden, når hun ikke er med, så åbner jeg mig mere op for at tale med nogen af de andre, og det er jo også meget rart, og det er


altid fedt at få brudt nogle grænser, selv de små!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plus 13 kilo på 10 dage!!