Madplan uge 5

Oksekød i østerssauce – nem og lækker hverdagsret

8E1585BC-AED9-4261-88BF-AA9A4D523618

Jeg kan virkelig godt lide disse wok-agtige retter, selvom jeg egentlig aldrig bruger min wok, men det er en meget god betegnelse for disse retter 🙂 Det gode ved denne wok ret er at den tilmed er hurtig både at forberede og bikse sammen, og det er altså skønt i en travl hverdag.

Denne ret er lavet på oksekødsstrimler vendt i østerssauce stegt sammen med broccoli, porrer, svampe, bønner og løg.

OPSKRIFT

Ingredienser 2 pers.

400g oksekød i strimler

250g broccoli

1/2 squash

10 svampe

2 gulerødder

2 rødløg

2 fed hvidløg

1,5 dl østerssauce

2 dl vand

1 spsk. majsstivelse

1 spsk. soya

1 tsk. fiskesauce

 

Fremgangsmåde

  1. Rødløg skæres i strimler, gulerod, squash og svampe i skiver, broccoli i små buketter og hvidløg helt fint
  2. Kødes steges i 2-3 minutter ved meget høj varme og kommes i en skål. Løg, svampe, squash og gulerødder steges på den varme pande i 3-4 minutter, inden broccoli og hvidløg tilføjes og steges med i 2 minutter.
  3. Tilføj det stegte kød, soya, østerssauce, fiskesauce og vand. Bland majsstivelse sammen med 2 spsk. vand og rør det i retten. Lad det simre 1 minut og smag retten til.
  4. Server retten med enten almindelig ris, grove ris eller blomkålsris.

2FDA65F6-ADCD-44CC-802A-94E1B90F613AF18BC95B-9DE1-4AFE-B3A4-6B62192D9344DEB2F630-3597-4E83-8CF4-04DE60DD162607BCA7ED-86F9-40ED-A600-10FF94AE47849EAFAC2C-C6F6-4553-9BBE-04DF10DDB6CE20C1D448-C828-4CE0-9BBB-557FDD0FE214E0DED632-CC14-442D-8396-59365A2D5349F25DB959-17B1-415F-8528-E8E985A6D51D1EB0C5CD-FF1B-45CA-8BAD-963E2D4EEEB0

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 5