Madplan uge 6

Fik endelig tjekket hos lægen om noget er galt!

IMG_0485

Det er vigtigt at fokusere på det som allerede er opnået, resten skal (forhåbentlig) nok komme!

Som nogen af jer måske ved, så har jeg i over et år virkelig kæmpet med at skulle tabe mig, der sker bare absolut intet! Eller det er faktisk løgn, for der sker jo noget, men det som sker er bare ikke godt. Jeg bliver ved med at tage på, og jeg forstår det simpelthen ikke.

Jeg går til tjek hos lægen eller hos sygeplejersken ca. hver 3-4 måned, for at få tjekket mit blodsukker da det er alt for lavt. Da jeg var deroppe for et par uge siden, spurgte jeg om hun kunne tjekke mit stofskift, nu hvor hun alligevel skulle tappe blod fra mig 🙂 Det ville hun heldigvis gerne, for hun kunne godt forstå mine frustrationer. Hun synes også det var fuldstændig sindssygt, at jeg kunne tage så mange kilo på mellem jul og nytår, og at jeg stadig ikke taber mig.

Da jeg sad og snakkede med hende, spurgte jeg, om hun havde et forslag til, hvad jeg kunne gøre. Hun var nu også lidt lost, men havde dog en ide. Vi aftalte at jeg skulle træne lidt mindre og spise lidt mindre. Jeg tænker at det nok ikke vil gøre stor skade, hvis jeg skær lidt ned på kalorierne. Det sidste halve år har jeg spiste 1850 kcal om dagen, så vi aftalte jeg skulle sætte det ned til ca. 1500 kcal, og så skal jeg kun træne 4 timer om ugen.

Det med kalorierne er ok, min mave har dog lige skulle vende sig til mindre mad, men ellers har det været helt ok. Normalt holder jeg meget fast i, at jeg ikke skal spise for lidt, for vil gerne tabe mig på den rigtige måde, men jeg tænker at 1500 kcal ikke ligefrem er for lidt. OG når nu det er sygeplejersken som har foreslået det, så må det være ok. Specielt fordi hun fra start er gået meget op i, at jeg ikke må spise for lidt – jeg må ikke sulte!

MEN… da hun sagde, jeg kun måtte træne 4 timer om ugen, blev jeg nu ikke helt glad. Så derfor er vi gået på kompromis (hun ved det bare ikke :-)) men vi/jeg aftalt at jeg må træne 4 gange om ugen! Så kan jeg jo træne lidt ekstra, inden eller efter jeg skal på holdtræning, for synes ærligt talt at 4 timer om ugen er for lidt.

Jeg har fået en tid hos sygeplejersken om 3-4 uger, også må vi se om det har hjulet, men det tegner sig nu ikke specielt godt. Indtil videre har jeg taget 2 kilo på, så det lader ikke til at hjælpe. Men helt ærligt, hvordan kan jeg tage på af at spise mindre? har trods alt skåret 300 kcal fra om dagen 🙁

Nå ja, svaret fra blodprøven viste at der intet galt er med mit stofskifte, eller med noget andet for den sagsskyld. Det eneste ‘problem’ er at mit blodsukker stadig er for lavt, men det kan vel næppe have noget at gøre med at jeg ikke taber mig. Det er selvfølgelig rart at der intet er galt, men så alligevel ikke… for nu ved jeg altså ikke, hvad pokker jeg skal stille op!

Skriv en kommentar

  • Louise

    Hej Camilla.
    Har du overvejet mere cardio frem for styrke træning? Her kan jeg virkelig anbefale sjip, roning og assult bike. Man kan jo desværre ikke både tabe vægt og øge i muskelmasse.
    Venligst,
    Louise

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • camilladrabo

      Ja, men alle siger at det stadig er vigtigt at styrketræne og ikke kun dyrke cardio! Men tror jeg skal til at træne mere cardio før jeg tager på et hold.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Hej Camilla 🙂
    Husk, at når du træner så meget, tager du også på i muskler, så selvom du spiser 1850 kcal, samtidig med at du træner, vejer muskler også på badevægten. Jeg tænker, at det kan være en årsag til noget af det vægt du har taget på, resten kan jeg selvfølgelig ikke vide noget om 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • camilladrabo

      Ja det er nok ikke helt ved siden af, men kan skal jo stadig styrketræne selvom man skal tabe sig 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 6