Hjemmelavet tortilla med mexikansk fyld

Ny start – og det starter godt ud!

Så skete der endelig lidt positivt mht. mit vægttab, da jeg denne uge har tabt 2,5kg!! Yes. Det er virkelig rart at der endelig er kommet lidt gang i vægttabet igen, nu håber jeg bare det kan blive ved lidt endnu.

I starten af ugen var jeg nået til et punkt, hvor jeg virkelig ikke magtede det mere. Jeg synes selv jeg gjorde alt for at tabe mig, men der skete intet, tværtimod tog jeg bare på i stedet. Derfor valgte jeg at skrive til nogle kost- og træningseksperter for at få hjælp, men jeg fandt dog hurtigt ud af at det skulle jeg ikke, vi kunne vist ikke blive enige. Jeg ønskede ikke at droppe min holdtræninger, jeg ville selvfølgelig gerne fylde mere træning på, men at droppe dem ville ikke komme til at ske, hvilket de ikke var helt med på.

Jeg har nok pisset et par stykker af, synes i hvert fald jeg kunne fornemme en irritation 🙂 men okay, jeg er også super stædig, det indrømmer jeg gerne. Selvom jeg ikke fandt en som kunne hjælpe, så lærte jeg dog lidt, gennem alle de mails vi har sendt. For det første skulle jeg være ærlig over for mig selv, og må indrømme at det har jeg vist ikke været de sidste par måneder.

Siden december måned har jeg ikke været så godt til at veje alt min mad af, og jeg har vist været lidt for rundhåndet med portionerne. Nuvel jeg har stadig spist sundt, men for meget mad er jo altid for meget mad, så er det ligegyldigt hvilken slags mad det er. Så fra i tirsdags af har jeg igen vejet alt min mad, og jeg har ikke snacket i løbet af dagen. Derudover har jeg sat både min aftensnack ned og mit kalorieindtaget, det sidste ændrede jeg dog for et par uger siden.

Med hensyn til træningen, så holder jeg fast ved at tage på min 4 hold hver uge! Derudover har min kusine (som træner sindssygt meget og er über cool) lavet forskellige træningspas til mig, som jeg laver før eller efter holdet. Her får jeg både styrketrænet og dyrket noget intens cardio, også så har jeg jo stadig holdene, som jeg synes er utrolig hårde og udfordrende. Folk som siger andet, har altså ikke prøvet de hold jeg går på i mit lokale fitnesscenter 🙂

Nu er jeg som sagt virkelig stædig og er tilmed blevet lidt provokeret, så jeg skal f…… nok tabe mig de sidste kilo, ved hjælp af holdtræning! Just wait (håber virkelig ikke jeg kommer til at skulle tage ordene i mig).

Alt i alt er der sket nogle ændringer, som har haft stor betydning, meget større end jeg havde regnet med. Det har i hvert fald virket, da jeg som sagt har tabt 2,5kg på en uge. Så nu er jeg tilbage på sporet igen, og jeg har faktisk fundet en ekspert som vil hjælpe mig, og som synes holdtræning er godt. Det er dog ikke en decideret kostplan hun vil lave, men hun vil hjælpe mig med at forstå kost og træning meget bedre, og det har jeg uden tvivl brug for.

IMG_4693

Skriv en kommentar

  • Heidi bo

    Sådan…jeg vidste det! Tror på dig – du er mega sej?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • camilladrabo

      Tak! Jep endelig vendt det – var også på tiden 🙂 Mange tak for de søde ord, det er så fantastisk med opbakning <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

    Hvor er det dejligt at høre!! Og helt enig, jeg elsker mine holdtræning, det gør jeg også mest i, og har kun et enkelt træningspas alene om ugen.
    Og dejligt at du er tilbage på sporet ❤ tager du lige mig med? De sidste to uger har jeg heller ikke målt og også snacked for meget. Så TAK til dig, jeg fik helt dårligt samvittighed øvet mig selv, så jeg må lige hive migselv op ❤

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • camilladrabo

      Det er da også bare det bedste 🙂 Ja det er skønt at være ’tilbage’ igen, håber også du snart er med igen 🙂 hehe

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet tortilla med mexikansk fyld