Madplan uge 8

Bønnedip med persille – nem og lækker dip

D371B8B3-37DD-46DE-88D1-3F83F370FAC6

For et par uger siden lavede jeg denne bønnedip som aftensnack. Den er god til at dyppe gulerødder i, hvilket jeg gjorde, men jeg er sikker på, at man sagtens kan dyppe mange andre ting. Eksempelvis agurk, peberfrugt, radiser eller forskellige former for brød, ja og man kan også sagtens spise det som dyppelse til frokosten eller aftensmaden.

Opskrift

200g kogte hvide bønner

1 spsk. light smøreost

2 spsk. fromage fraise

1 tsk. koldpresset olie

1 fedt hvidløg

1 håndfuld frisk persille

0,5 tsk. paprika

Knivspids tørret chili

Salt og peber

  1. Hvis man bruger tørret bønner skal de lige udblødes i 12 timer og efterfølgende koge i ca. 45 minutter. Ellers kan I sagtens bruge dem på dåse.
  2. Når bønnerne er blevet kolde hældes de i en blender sammen med salt, peber, chili, paprika, persille, olie, fromage fraise, smøreost og det revet hvidløg.
  3. Alle ingredienserne blendes godt igennem, det tager lige lidt tid, og nogen gange skal der lige lidt ekstra fromage fraise i. Det afhænger også af hvor tyk eller tynd man ønsker dippen.
  4. Smag dippen til, hæld den i en skål og pynt med lidt koldpresset olie, paprika og persille.

FE8B4FD1-E97C-43DC-89F2-92046D172B020630369F-1A95-4435-919E-E748E6C8069C12B5849E-C78E-4778-988A-400C23DAC222

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 8