Napoleonshatte - sprøde hatte uden tilsat sukker og gluten

Madplan uge 11

I sidste uge fik jeg ikke rigtig lavet en madplan, da jeg var syg og derfor ikke havde lyst til mad. Men nu er jeg rask, og har igen fået lavet mig en plan for den kommende uge.

Jeg har forelæsningsfri hele næste uge og har kun en enkelt arbejdsdag. Jeg har nemlig en eksamensopgave som skal laves og dette betyder, at jeg får ok med tid til at stå i køkkenet og kokkerere. Derfor bliver min aftensmad i næste uge lidt mere interessant end den har været de sidste par uger, hvor jeg enten har været syg eller haft travlt. Ja okay min aftensmad tirsdag bliver måske ikke så spændende, men det er fordi jeg skal til Dance i fitness fra kl.17-18 og lige efter skal jeg til håndbold. Derfor bliver maden indtaget til og fra de forskellige træninger, så det skal være nemt og ikke alt for ‘tungt’.

Madplan uge 11

Mandag: Helstegt kylling med kålsalat, persillepesto og jordskokkemos

Tirsdag: Salat

Onsdag: Tærte med broccoli, skinke og hytteost

Torsdag: Blomkålsrisotto med svampe, squash, kylling og cherrytomater

Fredag: Pizza på squash bunde

Lørdag: Ikke hjemme

Søndag: Hjemmelavet hotdogs

Det er igen ret nye retter som jeg ikke tidligere har lavet, derfor kan jeg desværre ikke ‘give’ jer opskrifterne endnu. Men de kommer selvfølgelig op på bloggen når de er blevet afprøvet, og hvis de altså er blevet gode 🙂

Håber I kan finde lidt inspiration til ugen aftensmad.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Napoleonshatte - sprøde hatte uden tilsat sukker og gluten