Madplan uge 11

Status efter 3 år – Intet er som før!

IMG_1302

Først kommer lige en lille servicemeddelelse

?

I dag er det præcis 3 år siden jeg gik i gang med mit vægttab, jeg har de sidste par uger virkelig set frem til denne dag, for den dag skulle da virkelig fejres. Nedenstående afsnit skrev jeg i går søndag den 12. marts, og jeg var ovenud lykkelig og stolt, da jeg skrev det. Desværre er min glæde i dag blevet en del mindre, da vi i går aftes fandt min farmor død ? Nu virker det pludselig ikke så vigtigt længere og der er absolut intet som skal fejres i dag, men ikke desto mindre har jeg valgt at offentliggøre mit indlæg alligevel. For selvom min glæde ikke rigtig er at finde i dag, så er jeg jo inderst inde stadig glad og stolt over det som er sket i løbet af de sidste 3 år, og jeg ved med sikkerhed at det er min farmor også, hendes glæde og stolthed lyste gennem hende. Jeg synes lige I skulle have denne lille information med, før I læste afsnittet.

?

Den 13. marts! Dette er en dag jeg aldrig glemmer, for den 13. marts er den dag hvor min skønne veninde lokkede mig op på den pokkers vægt, og på en dag ændrede mit liv sig fuldstændig. Okay det lyder måske lidt voldsomt, men ikke desto mindre er det altså rigtigt. Det er i dag 3 år siden!

Jeg tænker det kunne være super hyggeligt hvis vi sammen tog en tur gennem memory lane – set i billeder! Jeg har prøvet at føre jer gennem mit vægttab, gennem diverse billeder jeg har kunne finde. Jeg har dog ikke så mange, og mange af dem jeg har er ikke gode, men alligevel kan man godt fornemme min størrelse.

Billeder fra før mit vægttab

IMG_1203

IMG_1204

IMG_1202

IMG_1207

IMG_1211

IMG_1210

IMG_1216

IMG_1212

Alle de her billeder er faktisk taget flere år før jeg gik på kur, men jeg kan virkelig ikke finde nogen billeder fra lige før jeg startede, så må tage til takke med disse. Det er egentlig ret irriterende 🙁

Nå men jeg gik som sagt i gang med mit vægttab, altså det helt seriøse den 13 marts 2014, og fra den dag var jeg fuldt og fast besluttet på at nu skulle det være, og det gik faktisk utrolig hurtigt til at starte med.

Herunder er et billede fra min fødselsdag samme år. Jeg har fødselsdag i slutningen af september, så på dette billede har jeg været i gang i 6,5 måned og havde allerede tabt 47,5 kg. Så man kan vist sagtens sige at kiloene fløj af i starten.

IMG_1197

Nedenstående billede er taget omkring midten/slut november samme år, det er taget en af de første dage hvor jeg satte mine ben i fitnesscentret og jeg havde her tabt 50 kilo.

IMG_1196

82AE0CBF-8FB7-44C9-BA08-C663FAD08CB4

De her billeder er taget i slutningen af januar 2015, her var der røget snap 60 kilo (lyset er lidt i vejen).

IMG_1230

IMG_1201

Det nedenstående billede er taget i slutningen af august 2015, og på daværende tidspunkt havde jeg tabt omkring 78 kilo, og havde altså været i gang med mit vægttab i lige knap halvanden år.

IMG_1205

De to næste billeder er taget i slutningen af marts og midten af april 2016, og jeg havde tabt lige omkring 91 kilo, men efterfølgende skete der desværre ikke så meget resten af året, altså mht. vægttabet 🙂

IMG_1209

IMG_1199

IMG_1223

IMG_1224

Det næste billede er taget i september 2016 og jeg havde stadig ikke tabt det vilde. I maj måned kom jeg lige hurtig op på at have tabt 92,5, kg, men det holdte desværre ikke så længe. Det meste af år 2016 havde jeg tabt lige omkring 90 kilo.

IMG_1220

Nå men vægttabet stod som sagt stadig stille det meste af 2016, og desværre endte jeg med at tage en del på gennem jul og nytår, de fleste af kiloene røg dog hurtig igen. Her er et par billeder fra nytårsaften 2016/2017.

IMG_1217

IMG_1218

De første par måneder af 2017 gik min vægt desværre igen den forkerte vej, men for ca. 4 uger siden tog jeg mig ordenligt sammen igen, og heldigvis er det kun gået den rigtige vej siden. Jeg har på nuværende tidspunkt tabt 90,5 kilo.

Her kommer lige et par billeder fra i år.

IMG_1215

IMG_1214

937C2D38-6ED0-491B-832E-8C4E102DC156

IMG_1198

Et lidt sjovt billede jeg synes I skal have med her til sidst. Det er et billede som min kusine og jeg tog i sommers, så det er et par måneder gammelt, men ikke desto mindre synes jeg stadig det siger en hel del. Vi har sammen iført os én af min gamle t-shirts, hvor der nu er mere end rigeligt plads til os begge. Faktisk kunne jeg ikke passe denne trøje da jeg var på mit højeste – den sad for stramt!

IMG_1208

Så selvom der som sagt ikke er sket det vilde de sidste 14-15 måneder, så er jeg stadig tilfreds, og ikke mindst stolt over hvad jeg har opnået i løbet af de sidste 3 år. Men selvom det har været en kamp, dog har den været hårdest det sidste halv årstid, så har den været det hele værd. Jeg kunne heller ikke have gjort det uden min fantastiske og støttende familie og venner. Ja og alle jer som følger med både her og på instagram, I spiller altså en virkelig stor betydning, meget større end hvad jeg havde forestillet mig, da jeg startede med at gøre mit vægttab ‘offentligt’ på de sociale medier. Alt den støtte og opmuntring man får alle steder fra er GULD værd <3 For det skal I alle have tusind tak.

IMG_1299

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 11