Status efter 3 år - Intet er som før!

Omelet med spinat og hytteost

IMG_7217

Jeg er så privilegeret, at jeg er studerende og derfor har en del dage, hvor jeg arbejder hjemmefra. Dette giver mig mulighed for at kunne gøre lidt ekstra ud af min frokost. Når jeg har forelæsning eller er på arbejde, når det er frokosttid, spiser jeg ofte en salat, rugbrød samt lidt kylling og grøntsager, men når jeg har fri, laver jeg ofte omelet til frokost.

En omelet kan man jo fylde med alverden lækkerier, og det er altid en god måde at få tøm køleskabet på. Denne version er fyldt med blandt andet hytteost og spinat.

Opskrift

2 æg

50g æggehvider

1 forårsløg

3 svampe

1 håndfuld spinat

40g peberfrugt

4 cherrytomater

60g hytteost

  1. Peberfrugt og svampe skæres i tern og steges på en pande i lidt olie i ca. 5 minutter.
  2. Æg og æggehvider blandes sammen og lidt salt og peber tilføjes ligeså.
  3. Efter de 5 minutter halveres cherrytomaterne og tilføjes til panden med de andre grøntsager.
  4. Kyllingen skæres i tynde skiver og smides ligeså på panden, og det samme gøres med forårsløget.
  5. Efter et par minutter tages kylling og grøntsager af pande og æggemassen hældes på. På den ene side af omeletten lægges hytteosten og ovenpå spinaten.
  6. Efter 2-3 minutter skulle æggemassen gerne have sat sig, og grøntsager og kylling hældes ovenpå spinaten. Den anden halvdel af omeletten lægges over fyldet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status efter 3 år - Intet er som før!