Madplan uge 13

Chiapandekager

Jeg har efterhånden en del opskrifter på forskellige slags pandekager her på bloggen, så her kommer lige en til samlingen. Jeg synes denne opskrift smager skøn og så er den tilmed super nem at lave, specielt fordi man skal gøre dejen klar aftenen før. Det er altså bare så nemt når det eneste man skal gøre om morgen er at hælde dejen på en pande, også kan den ellers klare sig selv, mens man gør sig klar. Perfekt!

Hvis I skulle glemme at lave dejen aftenen før, er jeg sikker på den sagtens kan laves om morgen, den skal bare lige trække omkring 20 minutter, så chiafrøene kan gøre deres arbejde.

Opskrift

1 banan

15g chiafrø

8g havregryn

10 dråber flydende sødemiddel

1/2 tsk. bagepulver

Lidt vaniljepulver

2 æg

  1. I en skål tilføjes bananen, som moses med en gaffel. De øvrige ingredienser blandes sammen med den moste banan.
  2. Skålen stilles på køl natten over og steges i lidt kokosolie den efterfølgende morgen.
  3. Enten kan I vælge at lave en stor pandekage, ligesom mig, eller I kan sagtens bare lave en masse små pandekager. Hvis I vælger at lave en stor skal den have 8 minutter på hver side ved middelvarme, hvis I laver små pandekager skal de kun have et par minutter på hver side.
  4. Server pandekagen med en god klat skyr og bær.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 13