Hummus med persille

Syltet rødløg

Syltet rødløg er virkelig lækkert og det passer utrolig godt til mange ting. Det er første gang jeg både har lavet dem og smagt dem, men det bliver absolut ikke den sidste. Det smager virkelig lækkert og er tilmed skønt at have liggende i køleskabet, da det som sagt kan bruges til virkelig mange ting.

Eksempelvis har jeg brugt dem i forskellige salater, hvor de giver en lækker syrlighed. Jeg brugte dem ovenpå min sunde hotdogs, opskriften på dem kan I finde her. Derudover har jeg brugt dem ovenpå forskellige varme retter, hvor de også lige giver det ekstra, så retten bliver rigtig lækker. Eksempelvis denne.

Opskrift

4 rødløg

1,5dl vand

1,5dl eddike

5 laurbærblade

10 hele peberkorn

1 spsk. sødemiddel (kan bruge honning)

  1. Vand, eddike, peberkorn, laurbærblade og sødemiddel kommes i en gryde og skal små simre et par minutter.
  2. Rødløgene skæres i halve ringe og lægges efterfølgende i et skoldede glas, som er skyllet i atamon.
  3. Den flydende masse hældes ligeså i glasset og skal stå 10 minutters tid, før låget lukkes og glasset stilles på køl.
  4. Efter et par timer kan man sagtens begynde at bruge løgene, ellers er de helt perfekte dagen efter. Glasset kan sagtens holde sig på køl nogle uger.

4 kommentarer

  • Camilla

    De er også virkelig gode på toppen af en avokadomad ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitten Karina

    Hej Camilla!

    Hvilket sødemiddel har du brugt?

    // Bitten Karina

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • - Camilla Drabo

      Hej

      Jeg bruger EASIS flydende sødemiddel 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hummus med persille