Tynde proteinrige kanelpandekager fyldt med skyr og bærkompot

Salse verde

Det er ikke meget mere end lidt over 1 år siden jeg for første gang både smagte og prøvede at lave salse verde. Det minder på mange måder om en pesto, men alligevel smager denne af så meget mere. Jeg synes specielt det passer perfekt sammen med et stykke rødt kød eller eksempelvis et stykke laks. Jeg er sikker på at det også smager godt i en pastasalat eller anden form for salat. Eksempelvis brugte jeg salse verde i en roastbeefsalat i påsken og det smagte skønt.

Det kan godt være at cornichoner og kapers ikke lige er de fleste menneskers livret, men prøv det alligevel, for sammen med de øvrige ingredienser, smager det fantastisk.

Opskrift

5 cornichoner

1 håndfuld kapers

1 bund basilikum

1 bund dild

1 bund persille

2 fed hvidløg

1 tsk. dijonsennep

1 tsk. hvidvinseddike

8 spsk. god olie

  1. Alle ingredienser hældes i en blender og blendes godt igennem. Det kan godt lige tage et par minutter før massen har den ønsket konsistens.
  2. Hvis blandingen er for tyk så tilføjes lidt mere olie.
  3. Til sidst skal man bare smage den til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tynde proteinrige kanelpandekager fyldt med skyr og bærkompot