It takes a village... <3

Tynde proteinrige kanelpandekager fyldt med skyr og bærkompot

Jeg har lavet sunde pandekager virkelig længe, faktisk var det noget af det første jeg lavede, da jeg gik i gang med at spise sundt. Jeg prøver hele tiden at udvikle opskrifterne og variere smagsnuancerne. Men jeg plejer at lave min pandekager helt små og buttet, sådan lidt amerikanske pandekage-agtigt. Jeg har ofte prøvet at lave dem tynde, sådan som vi kender typiske pandekager i Danmark, men det er aldrig rigtig lykkedes.

Forleden prøvede jeg dog med min hytteostpandekagedej og den fungerede altså, selvfølgelig ændrede jeg lidt i opskriften da dejen skulle være noget tyndere end normalt, men de blev tynde. Disse pandekager smagte skønt og man kunne rulle dem og det var pointen 🙂 Så hvis I ligesom jeg savner de ‘danske pandekager’ så prøv denne opskrift. Jeg fyldte dog mine med skyr og bærkompot, men man kan sagtens fylde dem med marmelade og ‘sukker’.

Opskrift (5 stk.)

100g hytteost

2 æg

20g havregryn

70g banan

1 dl ‘mælk’ (jeg brugte havredrik, men alm. mælk kan sagtens bruges)

1 tsk. kanel

Lidt sødemiddel

  1. Alle ingredienser blendes sammen til en lind tynd pandekagemasse.
  2. En pande varmes op og lidt kokosolie smides på panden. Steg pandekagerne til de er gyldenbrune og læg dem på en tallerken.
  3. Når alt dejen er brugt fyldes pandekagerne med lidt skyr og hjemmelavet bærkompot.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It takes a village... <3