Rugbrød med friske asparges og andet lækkert!

10 ting som er blevet bedre efter mit vægttab!

Jeg synes der er alt for meget fokus på, at man ikke skal tro, at bare fordi man taber sig så er alt godt! Selvfølgelig er alt ikke perfekt bare fordi du taber dig, men tingene bliver altså noget bedre og sjovere når man ikke render rundt med alle de kilo. Dermed ikke sagt at alle dine problemer er væk i takt med at fedtet forsvinder, for nej! Men… derfor kan man jo godt fokusere på det gode et vægttab medfører 🙂

Jeg må ærlig indrømme, at jeg har meget svært ved at finde de negative ting frem ved mit vægttab, jeg kan kun se positive ting som vægttabet har medført. Igen dermed ikke sagt at jeg ikke kan have problemer eller være sur, men det har jo egentlig ikke noget med mit vægttab at gøre. Hvis jeg er sur, er jeg nok bare sur, fordi jeg er sur 🙂

Derfor vil jeg gerne komme med en dejlig liste med 10 ting, som jeg synes er blevet bedre efter mit vægttab 🙂 Nogen af tingene er små og simple, men det er ting jeg for 3 år siden ikke kunne eller turde, men som er muligt for mig nu.

  1. Jeg kan løbe.
  2. Jeg kan stille mig foran et kamera, få taget et billede og med et smil kigge på billedet.
  3. Jeg kan hoppe (det gør dog afsindigt ond med alt det ekstra hud, men det er muligt for mig at hoppe).
  4. Jeg kan rejse mig fra gulvet uden problemer (førhen SKULLE jeg have noget stabilt at læne mig op af, hvis jeg skulle op fra gulvet, nu går det ganske let og ‘elegant’).
  5. Jeg kan købe mig en is uden at folks blikke siger: “Mon ikke du skulle lade den is ligge”.
  6. Jeg kan sidde i et flysæde uden problemer og tilmed spænde selen.
  7. Jeg kan sidde i et biografsæde (ja ja muligvis det samme som ovenstående, men alligevel).
  8. Jeg kan gå til eksamen uden at være et nervevrag 4 dage før jeg skal op (underligt det hænger sammen, men det gør det altså. Min eksamensangst er stille og rolig forsvundet i takt med kiloene).
  9. Jeg kan gå med oprejst pande på gaden uden at frygte folks blikke (førhen kiggede jeg altid ned i jorden, når jeg gik offentlige steder, specielt når jeg gik alene).
  10. Jeg kan være mig selv og hvile i min egen krop!

Der er mange mange flere ting som i løbet af de sidste 3 år er blevet både nemmer, sjovere og ja muligt! Og hold da op hvor jeg elsker det. Jeg har som sagt virkelig svært ved at finde på negative ting ved min vægttab. Altså jo jeg har en masse hud hængende, som langt fra er kønt og som gør ret ond, men det er jo bare en del af det. Selvfølgelig ville jeg gerne have været det foruden, men det kan jeg ikke rigtig gøre så meget ved – det er en del af vægttabet! Dette er faktisk noget af det eneste irriterende ved vægttabet, og så er det jo alligevel ikke så negativt igen, for hvis jeg ikke havde haft alt den hud, så havde jeg haft 92 kilo hængende på kroppen, også ville jeg jo ikke kunne alle de skønne ovenstående ting <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rugbrød med friske asparges og andet lækkert!