Grøn pesto med basilikum og persille

Rugbrød med friske asparges og andet lækkert!

Indimellem skal man kræse lidt om sin frokost, dette gør jeg også specielt på dage, hvor jeg har fri. Så på denne skønne lørdag er det da på sin plads med lidt lækkert frokost. Hvis I har tid og lyst, så kan jeg kun anbefale dette stykke mad, det er virkelig lækkert og tilmed udnytter man de friske grønne asparges, så længe de er der 🙂

Selvom denne mad ser ud til at have meget forskellige elementer over sig, så kræver den ikke så forfærdelig meget. En pande, et spækbræt og en god kniv, samt lidt lækre råvarer.

Opskrift

1 stk. rugbrød

1 æg

50g peberfrugt

1 spsk. hytteost

6 grønne friske asparges

30g avocado

70g kyllingefilet

Lidt salt, frisk persille og tørret chili

  1. En pande sætte på middelvarme og ægget slås ud på den ene side af panden og på den anden side lægges et stykke rugbrød. Lidt salt tilføjes til ægget.
  2. Imens skæres peberfrugt og kylling i skiver.
  3. Når rugbrødet er blevet sprødt på begge sider, fjernes det fra panden og aspargesene steges 2-3 minutter.  Husk at tilføje salt.
  4. Rugbrødet ligges på en tallerken, kyllingen tilføjes, avocado, spejlæg, asparges, hytteost samt lidt frisk persille og tørret chili. Peberfrugterne ligges på siden af maden.
  5. Så gælder det bare om at dykke ned! Velbekomme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøn pesto med basilikum og persille