Kyllingeburger

Madplan uge 22

Det er efterhånden længe siden jeg sidst har fået lagt min madplan op til jer. Men jeg må indrømme, at min aftensmad de sidste mange uger ikke rigtig har været planlagt lang tid i forvejen, det er mere blevet besluttet dag for dag. Jeg har haft ret travlt og har ikke rigtig været så struktureret som jeg plejer.

Men nu er mit projekt efterhånden ved at lakke mod ende, den skal afleveres på onsdag eller rettere tirsdag eftermiddag/aften/nat (det vil tiden vise). Dette er også grunden til at jeg ikke er helt sikker på, om jeg er hjemme til aftensmad på tirsdag. At projektet skal afleveres det kommer forhåbentlig til at give mig lidt mere tid, også til at få lagt nye opskrifter ind til jer, ved godt der er efterspørgsel, jeg forsøger at finde tid 🙂

Madplan uge 22

Mandag: Grillet kyllingespareribs med kålsalat

Tirsdag: Nok ikke hjemme

Onsdag: Spyd med små spicy frikadeller og blomkålssalat ala kartoffelsalat

Torsdag: Kogt skinke med grøntsager og grøntsagssauce

Fredag: Grillet skaftkoteletter med blomkålssalat (lavet på  revet blomkål, små tomater, grillet peberfrugt og vandmelon)

Lørdag: Roastbeef med bearnaisecreme, bagte rodfrugter og en salat

Søndag: Flæskesteg

Der er både lidt kendte og ukendte opskrifter i denne uge. Opskriften på spicy frikadeller kan I finde her og opskriften på blomkålssalat ala kartoffel er her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllingeburger