Bearnaisecreme

Mangosalat med grillet peberfrugt og sennepsdressing

Mangosalat med grillet peberfrugt samt en lækker sennepsdressing. En lækker salat må, efter mit hoved, gerne bestå af lidt forskellige elementer, så det både smagsmæssigt er spændende og velsmagende, men også for syns skyld. Jeg synes en pæn salat virkelig kan vække appetitten, så lidt forskellige farver i salaten er altså en skøn ting.

Denne salat fungerer rigtig godt som tilbehør, men man kan også sagtens spise den alene til frokost eller lignende. Men nu er jeg ikke ligefrem vegetar, så for mig fungerer den bedst med et stykke kød ved siden af 🙂

Opskrift

1 håndfulde rucola

60g mango

6 radiser

1 peberfrugt

30g feta/salatost

8 cherrytomater

1 spsk. ristet pinjekerner

1 spsk. koldpresset rapsolie

1 tsk. dijonsennep

0,5 tsk honning

Lidt citron, salt og peber

  1. Tænd op for enten grillen eller ovnen – på det højeste. Med en spids kniv prikkes 4-5 huller i peberfrugten og den smides efterfølgende i ovnen eller på grillen. Husk at vende peberfrugten hver 3 minut. Når peberfrugten er blevet sort over det hele, er den klar. Læg den i en skål og dæk den til med film. Lad den stå 10 minutter.
  2. Radiserne halveres og skæres i tynde skiver, cherrytomaterne deles i 3 og mangoen skæres i tern.
  3. I en skål tilføjes de udskåret grøntsager, rucola og feta.
  4. Peberfrugten pilles for alt det sorte, skæres i tynde strimler og blandes sammen med de andre grøntsager.
  5. Dressingen laves ved at blande olie, honning, sennep, salt, peber og citron sammen.
  6. Lige inden servering hældes dressingen over salaten samt de ristet pinjekerner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bearnaisecreme