Sunde kanelsnegle

Kokos/nøddebrud

Disse kokos/nøddebrud lavede jeg, fordi jeg havde en smule smeltet chokolade tilover, efter jeg havde lavet påskeæg og i stedet for at smide det ud, ja så kunne det jo lige så godt bruges til noget fornuftigt. Derfor blandede jeg det sammen med en masse lækkerier. Jeg brugte faktisk bare, hvad jeg havde i skufferne.

Hvis I ikke kan lide det jeg har tilføjes, kan I sagtens skifte det ud med noget andet, dog synes jeg at kokos skal med, det giver en helt specifik smag og konsistens. Men kan I bedre lide hasselnødder end cashewnødder, så kan I sagtens skifte dem ud.

Opskrift

50g mørk chokolade

30g kokosflager

20g kokosmel

20g saltet cashewnødder

20g tørret rosiner og tranebær

Et knivspids salt

Lidt vaniljepulver

5g kokosolie

  1. Den mørke chokolade smeltes over et vandbad sammen med kokosolien.
  2. Når chokoladen er smeltet blandes de øvrige ingredienser i. Sørg for at få vendt det hele i chokolade.
  3. Hvis I synes der er for meget chokolade, så bare hæld lidt mere kokos eller flere nødder i massen.
  4. En form beklædes med bagepapir og massen hældes i. Brug bagsiden af en ske til lige at fylde hele formen ud.
  5. Stil massen på køl eller frost en time eller to. Tag chokoladebruddet ud og skær det i passende størrelser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde kanelsnegle