Madplan uge 30

Kylling og grøntsager i karrypasta og kokosmælk

En stor pande, eller en wok, fyldt med kylling, en masse grøntsager samt karrypasta og kokosmælk. Disse retter er altid nemme at bikse sammen og det smager jo bare skønt. I min ret har jeg blandt andet tilføjet peberfrugt, edamame bønner, gulerødder og forårsløg, men I kan tilføje hvad I synes mest om. Derudover er retten smagt til med karrypasta, den kan I selvfølgelig lave selv, hvis I har lyst, eller I kan gøre som mig og bare købe en færdiglavet karrypasta, de smager alt ret godt. Jeg bruger ikke så meget pasta, da jeg er lidt en tøs med hensyn til stærk mad, så hvis I godt kan lide hot mad, så kom gerne lidt ekstra i.

OPSKRIFT 3 personer

Ingredienser

400g kyllingefilet

2 store gulerødder

2 peberfrugter

3 forårsløg

110g edamame bønner

1 stor spsk. rød karrypasta

1,5 dåse light kokosmælk

 

Fremgangsmåde

 1. Start med at skære kyllingen i små stykker.
 2. Brug en sauterpande, skru helt op for plusset så panden er godt varm. Tilføje til olie på panden og tilføj kyllingestykkerne sammen med lidt salt og peber.
 3. Imens skæres alle grøntsagerne i stave. Når kyllingestykkerne har taget farve, tages de af pande og grøntsagerne tilføjes. Lad grøntsagerne stege ved høj varme i 4-5 minutter. Herefter kommes kyllingen tilbage på panden.
 4. Karrypastaen tilføjes og blandes godt rundt med kylling og grøntsager. Tilsæt kokosmælken og lad retten simre 5 minutters tid før den serveres.

Det mest normale er nok at spise ris til retten, men ellers fungerer blomkålsris altså også ret godt, det plejer jeg ofte at spise i stedet for almindelige kogte ris.

Skriv en kommentar

 • Mimi

  Hej Camilla!

  Hvordan laver du blomkålsris?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilladrabo

   Jeg blender bare blomkålen 🙂 Den kan også rives på et rivejern.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 30