Jordbærtærte med marcipanbund og kakaocreme

Kødboller i tomatsauce

Lækre spicy kødboller i en hjemmelavettomatsauce serveret med Squashspaghetti eller bønnespaghetti. En virkelig lækker og ret nem ret at lave, den kan også laves i forvejen, også skal den bare lige varmes op inden servering. Retten kan eventuelt kommes i et fad og varmes i ovnene i steder for i en gryde. Så kan man jo også lige tilføje lidt revet ost, inden fadet kommer i ovnen ? Det er jo altid lækkert.

OPSKRIFT 3 personer

Ingredienser

400g hakket oksekød 3-7%

2 rødløg

2 gulerødder

100g squash

150g rød peberfrugt

3 fed hvidløg

1 dåse hakket tomater

3 store tomater

1 håndfuld frisk basilikum

1 spsk. tørret oregano

1 spsk. sukrin gold

Lidt tørret chili

1 tsk. dijon sennep

1 spsk. balsamicoeddike

 

Fremgangsmåde

  1. 1 gulerod, 1 løg samt peberfrugt skæres i meget små tern, man kan evt. bruge en hakke maskine af en slags. Det hele kommes på en pande med lidt olie og skal små stege mens kødbollerne laves.
  2. Hakket oksekød kommes i en skål. Riv 1 gulerod, 2 fed hvidløg samt squash og bland det sammen med kødet.
  3. Løg hakkes meget fint og tilsættes til skålen sammen med dijonsennep, salt, peber, lidt tørret chili samt oregano. Det hele blandes godt sammen og formes efterfølgende til små kødboller.
  4. Tag de stegte grøntsager af panden og steg kødbollerne i lidt olie. Sørg for at de får farve på alle sider, de skal have ca. 12-15 minutter sammenlagt.
  5. Når kødbollerne er færdige tages de at panden og grøntsagerne tilføjes gen til panden. De flået tomater, sukrin gold, balsamicoeddike, lidt tørret chili samt de hakket friske tomater tilføjes til panden. Lad saucen småsimre små 10 minutter og smag til med salt og peber. Lige inden servering tilføjes kødboller og den friske basilikum til panden og det hele røres sammen.
  6. Server retten med almindelig spaghetti, bønnespaghetti eller Squashspaghetti.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordbærtærte med marcipanbund og kakaocreme