Havregrød med kanel og kardemomme

Lidt om blog-event samt det at træde ud af sin comfort zone

I sidste uge var jeg inviteret til et blog-event af Lahme kommunikation og Danpo. Overordnet set handlede det om Danpos nye lancering af ‘De danske familie gårde’. Vi fik en kort introduktion til det nye brand og skulle efterfølgende i køkkenet i Kokkeriet, hvor vi skulle lave mad med kyllinger, selv i desserten skulle visse elementer fra kyllingen indgå 😉

Nå men dette var min første gang til et event og jeg må ærlig indrømme, at jeg har utrolig nervøs. Jeg er normalt ikke godt til alt for nye ting, nye steder og slet ikke alene. Jeg har det bedst, hvis jeg har en med mig, en jeg kan støtte mig lidt op ad. Men da jeg fik invitationen, fik jeg hurtigt byttet om på min vagt på arbejdet, så jeg kunne deltage til eventet og jeg fik hurtigt meld mig det. For så var der ligesom ingen udvej. Jeg keder mig selv godt nok til at vide, at hvis jeg havde trukket den for længe, så ville jeg højst sandsynligt have overbevist mig selv om ikke at tage med, men jeg ville jo gerne. Elsker mad og ikke mindst at lave mad, så dette var jo en fed mulighed for at lære lidt 🙂

Når jeg nu havde sagt ja tak til at deltage, så var det jo bare at tage afsted og det var lidt angstprovokerende. Jeg kendte ingen af de andre, kunne dog genkende enkelte af dem, da jeg følger dem på instagram, men ellers var det helt fremmede mennesker. Det tog mig også lidt tid, før jeg rigtig kom i snak med nogen af dem. Når jeg befinder mig nye steder, blandt folk jeg ikke kender, så er jeg ret genert, og jeg er ikke specielt god til at snakke med folk jeg ikke kender. Jeg føler mig simpelthen så malplaceret. Men heldigvis var de super søde og dejlig nemme at snakke med, så det hjalp til at åbne lidt op.

Derudover var det et super fedt event! God mad, godt selskab og bare en hyggelig aften. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg takker ja tak til et lignende tilbud. Både fordi det jo bare er hyggeligt og spændende, man lærer lidt om mad osv. og derudover er jeg overbevidst om, at jeg har godt af at bryde lidt ud af min comfort zone og gøre ting på egen hånd uden at have en ved min side.

Tænkte jeg lige ville lægge lidt billeder op af den lækre mad vi lavede og fik serveret. Vi var delt op i grupper og hver gruppe skulle lave elementerne til én ret. Derefter anrettede kokkene maden og vi fik den serveret. Det var små lækre retter, jeg tror vi fik 7-8 forskellige retter, nogen mere specielle end andre, men virkelig lækre.

Udover den fede oplevelse, lækker mad og dejligt selskab, så fik vi også en lille goodiebag med lidt forskellige kyllingeudskæringer med os hjem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havregrød med kanel og kardemomme