Madplan uge 38

Svampe fyldt med bacon, smøreost og purløg

Her kommer lige en ide til lidt lækkert tilbehør til aftensmaden. Fyldte svampe med kalkunbacon, smøreost og purløg. Det er utrolig nemt at lave disse små hapser og jeg kan love jer for, at de fleste synes om dem. Jeg har serveret dem en del gange efterhånden, og de vækker altid stor begejstring. Dette gælder også selvom de er lidt sundere, da de er lavet på en light smøreost og kalkunbacon i stedet for almindelig bacon og fedtrig smøreost, men alligevel er smagen fantastisk.

OPSKRIFT 14 stk.

Ingredienser

15 halvstore svampe

250g neutral light smøreost

1 bund purløg

1 pakke kalkunbacon

Lidt salt og peber

 

Fremgangsmåde

  1. Start ved at udhule svampene, altså fjern stilk og lidt af ‘indmaden’.
  2. Skære bacon i mindre tern og gør det samme med svampestilkene og indmaden. Kom lidt olie på en varm pande og steg det til det har fået lidt farve. Lad det efterfølgende køle af på et stykke fedtsugende papir.
  3. Hak purløg og bland det sammen med det stegte bacon og svampe samt smøreost og smag til med salt og peber.
  4. Osteblandingen fyldes i de udhulede svampe og kommes i en 200 grader forvarmet ovn i ca. 20 minutter.

Svampede kan serveres til alverdens retter, eksempelvis har jeg den ene gang serveret dem til aftensmaden hvor den stod på røde bøffer, pommes Anna (den opskrift kan I forresten finde lige her), en hjemmelavet bearsnaice samt lidt godt brød (den opskrift ligger her), og til denne rette passe de fyldte svampe helt perfekt. Men de kan også sagtens spises til kylling eller stilles på et tapas bord.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 38