Koldhævede fuldkornspizza med oksekød og forårsløg dressing

Madplan uge 42

I sidste uge fik jeg ikke rigtig lavet en madplan, jeg tog det bare lidt dag for dag i stedet. Det er dog en del nemmere hvis jeg kender min aftensmad på forhånd, så kan jeg bedre forberede både maden og indkøb, men indimellem kan den jo smutte. Men nu har jeg igen fået lavet mig en madplan for den kommende uge, så tænkte jeg da lige ville dele den med jer, hvis nogen af jer har brug for lidt inspiration.

I en travl hverdag synes jeg altså godt det kan være ret svært at komme på nye spændende retter, man har bare en tendens til at vælge mellem de samme 10, så forhåbentlig kan denne madplan hjælpe nogen af jer, så I ikke ender med det samme igen igen 🙂

Madplan uge 42

Mandag: Stegt kyllingefilet med en kartoffelmos lavet på både hvide og søde kartofler, derudover stegte peberfrugter og en frisk salat.

Tirsdag: Laksesalat med både stegt- og røget laks. Om det skal være en salat som kommes ovenpå et stykke rugbrød, eller om det skal være en rigtig salat (med grøntsager) ved jeg ikke endnu.

Onsdag: Hakkebøffer med bløde løg og blandet kogte grøntsager.

Torsdag: Fyldte peberfrugter.

Fredag: Gryderet med enten ris, quinoa eller grøntsagsmos.

Lørdag: Steg med lidt forskelligt tilbehør.

Søndag: Ikke hjemme

Aftensmaden måde mandag, tirsdag og onsdag er nye retter, så disse opskrifter ligger ikke inde på bloggen endnu, men tilgengæld gør nogen af de andre retter. I kan eksempelvis finde opskriften på fyldte peberfrugter, der er flere forskellige opskrifter på gryderetter både her, her og her. Lørdag aften vil jeg lave en steg med tilbehør, men præcis hvilken slags tilbehør ved jeg ikke endnu, men det kan for eksempel være Pommes Anna, hjemmelavet pommes, en græsk salat, en spidskålssalat, foccacia, fyldte svampe og en bearnaisecreme kunne også fungerer ret godt til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldhævede fuldkornspizza med oksekød og forårsløg dressing