Jordbærtærte

Banan/chokolade/peanutbutter pandekager med easis proteinpulver

I forrige uge modtog jeg forskellige smagsnuancer at Easis nye lancering af proteinpulver og pandekagemix og det skal selvfølgelig prøves. Disse pandekager er dog ikke lavet med deres pandekage mix, jeg har i stedet blandet til forskellige ingredienser sammen og derudover tilføjes en godt portion af deres chokolade proteinpulver til blandingen. Dette gad de lækreste luftige pandekager, som smagte fantastisk. Men altså hvis I ikke lige har Easis proteinpulver, så er jeg ret sikker på at alle andre mærker ligeså kan bruges 🙂

OPSKRIFT 1 person

Ingredienser

1 banan

20g havregryn

5g chiafrø

1 æg

20g chokolade proteinpulver

1 spsk. chokolade pb pulver

Lidt flydende sødemiddel

 

Fremgangsmåde

  1. Aftenen før moses bananen og blandes sammen med chiafrø, havregryn, æg, pb pulver og lidt sødemiddel. Mængden af sødemiddel afhænger af hvor sødt i ønsker jeres pandekager, jeg kan godt lide mine pandekager ret søde, så jeg bruger omkring 10-12 dråber.
  2. Stil blandingen på køl til næste morgen.
  3. Dagen efter blandes proteinpulveret i dejen og der røres godt rundt.
  4. Steg pandekagerne i lidt kokosolie, de skal have 2-3 minutter på hver side og top dem med lidt friske blåbær og banan samt lidt pb pulver blandet op med lidt vand.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordbærtærte