Fra den ene yderlighed til den anden - 3 år i fitness

Laksesalat på både røget- og varmrøget laks

Lækker hjemmelavet laksesalat! Laks er en lækker fed fisk, som man kan tilberede på mange forskellige måder. Her har jeg lavet en laksesalat, hvor jeg har blandet både lidt stegt laks, som jeg havde tilbage fra aftenen før samt lidt røget laks. Men I kan sagtens bruge varmrøget laks, hvis I er mere til det.

LAKSESALAT LAVET PÅ 2 SLAGS LAKS

Salater er jo mange ting og kan laves på forskellige måder. Der findes både de traditionelle salater med iceberg, agurk og tomater, og så findes der salater som denne OG de smager da lige en tand bedre. Generelt er jeg vild med salater, alle slags salater, men må indrømme at salater som denne laksesalat, tunsalat, æggesalat, skinkesalat og lignende hører til mine yndlingssalater.

OPSKRIFT

Ingredienser

60g røget laks

60g varmrøget eller stegt laks

1 spsk. light smøreost

2 spsk. fromage fraiche eller creme fraiche

1 halvt lille rødløg

40g fintsnittet æble

1 bund frisk dild

10 dråber frisk citron saft

Peber

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at stege laksen, så den kan nå at køle af. I kan eventuelt have gjort det i forvejen, eller måske har I en rest fra gårsdagens aftensmad tilbage.
  2. I en skål kommes fromage fraiche og smøreost, og det røres til en homogen masse.
  3. Hak dild, rødløg og æble meget fint og kom det i skålen sammen med citronsaft og peber.
  4. Den røget laks skæres i små stykker, den stegte laks brækkes i små stykker og begge ting blandes sammen med cremen. Smag til og server.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra den ene yderlighed til den anden - 3 år i fitness