Æblekage med marcipan

Madplan uge 46

Her får I lige min madplan for denne uge, ja beklager den først er kommet op nu, men bedre sent end aldrig 🙂 Jeg får lidt travlt i denne uge, så det er ikke specielt spændende retter eller noget som tager evigheder at lave. I morgen mandag er jeg sent hjemme og derudover har jeg lidt rester fra weekenden tilbage, så derfor bliver det min aftensmad. Fredag skal jeg hovedsageligt bruge dagen på at afprøve juleopskrifter, så aftensmaden skal bare være noget nemt og hurtigt.

Madplan uge 46

Mandag: Rester fra weekenden

Tirsdag: Braiseret oksebov

Onsdag: Koteletter med kålsalat og bagte rodfrugter

Torsdag: Meatza

Fredag: Rugbrød

Lørdag: Måske røde bøffer

Søndag: Flæskestegssandwich

Opskrifter på flæskestegssandwich med hjemmebagte burgerboller kommer på bloggen i løbet af uge og opskriften på meatza kan I finde lige her.

På fredag skal jeg have rugbrød til aftensmad og der ligger faktisk et par opskrifter, her på bloggen, på nogle lækre salater som smager skønt oven på rugbrød (skinkesalat og tunsalat). Onsdag skal jeg have en kålsalat til kødet og det ligger der også et par opskrifter af på bloggen, ja samt forskelligt tilbehør til røde bøffer som eksempelvis pommes, pommes anna, bearnaise, fyldte svampe, rodfrugt fritter, foccacia osv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æblekage med marcipan