Grove koldhævede spinatboller

Madplan uge 47

SÅ kommer her min madplan for den kommende uge 🙂 Min aftensmad kommer til at bestå af både nogle nye og ‘gamle’ retter. På tirsdag skal vi jo stemme så synes det var lidt oplagt med valgflæsk. Til det vil jeg prøve at lave en sund persillesovs – håber det kommer til at fungere. Derudover vil jeg lave en omgang chili con carne på nakkefilet, har jeg tidligere prøvet og det er virkelig lækkert. Denne gang vil jeg så lige prøve at huske at få taget billeder af maden, så opskriften kan komme på bloggen.

Men jeg håber, at I kan finde lidt inspiration til ugens aftensmad.

 

Madplan uge 47

Mandag: Frikadeller med bagte rodfritter og salat

Tirsdag: Valgflæsk med persillesovs og kogte grøntsager

Onsdag: Chili con carne lavet på nakkefilet

Torsdag: Andelår med salat lavet på frisesalat, granatæble og valnødder

Fredag: Ikke hjemme

Lørdag: Ved ikke helt hvad dagen bringer, men hvis jeg er hjemme så wienerschnitzel med det hele

Søndag: Rugbrød (skal spille håndboldkamp lige midt i aftensmaden så det bliver bare noget nemt)

Nogen af dagene bliver aftensmaden bare noget hurtigt. Jeg hverken gider eller har tid til at kokkerere de store retter hver dag. Opskrifter på frikadeller kan I finde her og her. Opskriften på en chili con carne (dog med hakket oksekød) ligger lige her og opskriften på wienerschnitzel ligger her. Ellers bliver min aftensmad mandag og søndag noget nemt og hurtigt og fredag er jeg ikke hjemme, så der skal jeg ikke tænke på aftensmaden. Eftersom det er Black Friday på fredag, så tænker jeg, at mange af jer får travlt den dag og heller ikke gider/kan lave mad 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grove koldhævede spinatboller