Opskrifter på julemad! Trin for trin gennem hele processen

Brændte mandler – uden tilsat sukker

Brændte mandler hører ligesom julen til, selvom det aldrig har været min favorit, så skal de alligevel laves og spises lidt af i december. Derfor har jeg prøvet at lave en lidt sundere udgave af brændte mandler, som i stedet er lavet på sukrin gold og smagt til med lidt kanel. Tror ikke man normalt bruger kanel, men jeg synes det fungerer, specielt fordi sukrin gold godt kan blive lidt ‘kedeligt’, så her passer lidt kanel godt til. Det skal lige siges at hvis I ikke ønsker de skal være sukkerfri, så kan I sagtens bytte sukrin gold ud med kokossukker.

Jeg håber I alle må få en dejlig jul og nogle skønne juledage med familie og venner. Husk at nyde dagene og ikke stresse for meget 🙂 Det handler jo om at være sammen og hygge sig og ikke mindst få noget lækkert mad og måske en gave eller 2, man har jo lov at håbe 🙂

OPSKRIFT

Ingredienser

3 spsk. sukrin gold eller kokossukker

150g mandler

1 tsk. kanel

 

Fremgangsmåde

  1. Sukrin gold kommes på en pande ved svag varme. Rør endelig ikke i det før det er helt smeltet.
  2. Efterfølgende tilsættes kanel og der blandes rundt.
  3. Hæld mandlerne ned i karamelmassen og rør rundt i 5-6 minutter.
  4. Spred de karamelliseret mandler på et stykke bagepapir, skil dem ad med 2 gafler og lad dem køle af.
  5. Når mandlerne er kølet helt af kommes de i en lukket beholder.

Glædelig jul <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrifter på julemad! Trin for trin gennem hele processen