Lidt om 2017 samt forventninger til 2018!

Proteinrig kakaogrød lavet på havregryn og chiafrø

I denne kolde tid er det ret lækkert at starte dagen med en god solid og varm omgang morgenmad. Det kan eksempelvis være en lækker portion havregrød. Denne grød er lavet på grovvalsede havregryn samt lidt chiafrø. Grøden er ret proteinrig, da den er rørt op med både proteinpulver og æggehvider, hvilket er med til at gøre den dejlig luftig. Jeg smagte grøden til med kakaopulver, derudover brugte jeg også chokolade proteinpulver, men hvis I kun har helt almindelig proteinpulver, kan I sagtens bruge det.

Jeg bryder mig ikke om helt varm grød, så jeg stiller den altid i fryseren 10-15 minutter inden jeg spiser den. Det lyder måske lidt mærkeligt, men så når grøden lige at blive lun i stedet for decideret varm, også synes jeg den smager langt bedre. Men hvis I ikke er lige så underlige som mig, så kan I jo bare spise den med det samme.

OPSKRIFT 1 person

Ingredienser

50g grovvalsede havregryn

1 spsk. chiafrø

2 tsk. kakaopulver

1 dl vand

1 dl mælk

20g proteinpulver

50g æggehvider

Et par dråber sødemiddel

 

Fremgangsmåde

  1. I en kasserolle tilføjes chiafrø, havregryn, mælk og vand.
  2. Blandingen skal småsimre 2-3 minutter eller til den har den rette konsistens. Tag kasserollen af varmen og rør proteinpulver, æggehvider og sødemiddel godt rundt i grøden.
  3. Kom grøden i en skål og top med frosne blåbær og hindbær, lidt hakket mandler samt et par skefulde vaniljeskyr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om 2017 samt forventninger til 2018!