Spicy ovnbagte kikærter

Bananvafler

Jeg har prøvet at lave vafler ret mange gange, men har virkelig haft svært ved at få dem til at fungere helt korrekt. Men disse vafler er virkelig lækre og minder ret meget om ‘rigtige’ vafler. De er dejlig luftige og smager skønt og sødt. Vaflerne kan sagtens holde sig 3 dages tid i køleskabet, så man kan jo lave en stor portion den ene dag, også har man til morgenmad de efterfølgende 3 dage og det er jo virkelig lækkert at vågne op til.

Til vaflerne kan man spise alverdens ting til. Man kan vælge den sunde og fornuftige som består af skyr og lidt frugt eller man man smøre den med en slags chokoladesmørelse. Eksempelvis en af disse 2 opskrifter som jeg har her og her. Ja faktisk kan man toppe vaflerne, med lige hvad man ønsker. De kan også bruges som dessert med en god is.

OPSKRIFT 4 stk.

Ingredienser

2 bananer

2 æg

1 dl havregryn

1 dl boghvedemel eller anden slags mel

1 tsk. husk

1/2 tsk. bagepulver

1 tsk. vaniljepulver

 

Fremgangsmåde

  1. Kom bananerne i en skål og mos dem godt igennem med en gaffel.
  2. Tilføj mel, havregryn, bagepulver, husk, vaniljepulver og æg. Rør dejen godt igennem og sørg for at der ikke er alt for mange klumper i dejen. Eventuelt kan I sagtens blende dejen i en processor eller lignende, men jeg synes en gaffel sagtens kan gøre arbejdet.
  3. Lad dejen stå på køl 20 minutter.
  4. Varm vaffeljernet og bag vaflerne 2-3 minutter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spicy ovnbagte kikærter