Lun spinatsalat med blomkål, bønner og pinjekerner

Granola med en masse kokos

Jeg har en tendens med ofte at spise det samme til morgenmad i en længere periode. Nogen gange er det æg, andre gange pandekager eller vafler. Indimellem fungerer en portion skyr eller yoghurt toppet med en lækker hjemmelavet granola bare rigtig godt. Jeg er ret vild med kokos, så i denne granola er der både kokosmel og kokosflager i. I øjeblikket spiser jeg ofte denne kokos granola ovenpå skyr yoghurt med kokos… mums siger jeg bare.

Jeg synes granola er noget af det nemmeste at lave, da det består af elementer som jeg altid har i skabene i forvejen. Så det hele skal bare blandes sammen og i ovnen også har man morgenmad til de næste par uger.

OPSKRIFT

Ingredienser

2 bananer

180g havregryn

70g solsikkekerner

40g hørfrø

40g sesamfrø

50g blandet nødder

80g kokosmel

2 spsk. sukrin gold

2 håndfulde kokosflager

1 tsk. vaniljepulver

 

Fremgangsmåde

  1. Havregryn, kokosmel, sesamfrø, hørfrø og solsikkekerner kommes i en skål.
  2. Nødderne hakket groft og kommes i skålen.
  3. Bananerne moses og blandes med gryn, kerner og nødder.
  4. Vaniljepulver og sukrin gold kommes ligeså i skålen og det hele blandes rigtig godt sammen.
  5. Kom hele blandingen på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen ved 150 grader i 30 minutter. Husk at rørt godt rundt i granolaen indimellem.
  6. Efter de 30 minutter slukker I ovnen, men lader granolaen stå 15-20 minutter i ovnen (dette er ikke nødvendigt, men hvis I har tid så gør det).
  7. Bland kokosflager i granolaen og lade det køle helt af, før det kommes i en lukket beholder.

2 kommentarer

  • Jeanet

    Hej hej….
    Er lige ved at lave din Granola…& opdager du har glemt at skrive kokosmel … i blandes

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • camilladrabo

      Gud ja 🙂 Ups. Tak for lige at skrive det. Får det rettet med det samme. Btw dejligt du laver granolaen, håber du kan lide den.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lun spinatsalat med blomkål, bønner og pinjekerner