10 mest populære indlæg i januar 2018

15 ting I (måske) ikke ved om mig – Del 1

Jeg får ofte en del henvendelser om hvem jeg egentlig er. Jer som følger mig, ved at jeg har tabt mig og stadig er i gang med et vægttab, men ellers ved I vist ikke så meget om mig. Jeg bliver ofte bedt om at dele mere private ting, så derfor er jeg kommet på en god ide, hvis jeg selv skal sige det. For at give jer et indblik i hvem jeg er, har jeg lavet et indlæg med total random facts om mig, som jeg håber vil hjælpe jer med, at lære mig bedre at kende. Jeg synes selv det er super sjovt at læse andres indlæg, hvor de fortæller små sjove, hyggelige, underlige, normale og unormale ting om dem selv. Nogen gange er det bare de mærkeligste ting folk foretager sig, men det er nu også rart når man bliver bekræftet i, at man ikke er ene om at være lidt mærkelig på nogen punkter 🙂

Da jeg gik i gang med listen, havde jeg først ret svært ved at komme på noget, men da jeg først kom i gang fandt jeg på virkelig mange ting. Så derfor tænker jeg, at hvis dette er en succes, så kommer der lignende indlæg op med flere facts om mig i løbet af februar.

15 ting du ikke vidste om mig

1. Jeg drikker aldrig noget varm. Jeg kan ikke fordrage kaffe, te, varm kakao eller lignende. Faktisk spiser/drikker jeg heller aldrig supper. Det med at indtage noget varm er bare ikke mig, man bliver så underligt varm i kroppen, jeg synes virkelig det er ubehageligt, ja også smager det heller ikke godt. Derudover brænder jeg mig også altid på tungen.

2. Jeg kan ikke fløjte. Jo indad, men det kan jeg kun i 3 sekunder, så hiver jeg efter vejret, som om jeg er ved at dø.

3. Jeg har stadig problem med højre og venstre! Lov mig at jeg seriøst ikke er den eneste som stadig har problemer med det? Og lov mig at det bliver bedre med årene. Hvis jeg skal dirigere nogen rundt i trafikken, kan jeg stadig siger ‘drej til højre’ også pege mod venstre. Det er som om jeg lige skal bruge 2 sekunder på at finde ud af hvilken side der er hvad, jeg kan ikke bare siger det med det samme. Ofte bruger jeg stadig tricket med lige at lade som om, at jeg skriver noget på et stykke usynligt papir med min usynlige kuglepen – så ved jeg nemlig hvilken hånd som er højre 🙁

4. Hvis jeg ser en film som er meget uhyggeligt, så bliver den lige lidt mindre uhyggelig, hvis jeg ser den med kun det ene øje og gennem 2 fingre. Kender I det? 🙂

5. Jeg drømmer om at køre tværs gennem USA – Kyst til kyst.

6. Jeg er lidt af en kylling når det kommer til mørke. Jeg tør ikke gå alene i mørke, jo lige hen til min bil hvis den kun står et par meter væk, men ellers bryder jeg mig virkelig ikke om det. Ofte bruger jeg tricket med mobilen: Hvis der kommer en person gående nær mig, så tager jeg lige mobilen frem og lader som om jeg snakker med nogen. Jeg prøver gerne at lade den fremmede vide, at vedkommende jeg snakker med er lige i nærheden af mig… For så gør han mig jo nok ikke noget. 🙁 Amne det er så dumt!! Men det er altså lidt pinligt hvis mobilen pludselig ringer, mens man lader som om man taler i den.

7. Jeg stemmer rødt.

8. Jeg er ikke konfirmeret, da jeg ikke tror på gud eller noget overnaturligt, spirituelt eller lignende. Jeg skal se det med egne øjne, før jeg tror på det. Jeg er nok lidt kedelig på det punkt.

9. Hvis en sælger ringer for at prakke mig et eller andet på, så kan jeg stadig finde på at sige, at jeg kun er 14 år gammel og derfor ikke kan tage stilling til det de spørger om… Det er egentlig lidt pinligt at indrømme, men synes ofte de har svært ved at forstå et nej også er det andet bare meget nemmere.

10. Jeg skriver altid en masse check lister eller to do lister, så har jeg ro i sjælen. Ej det er helt vildt så mange lister jeg altid skriver, både i hverdagen og når jeg skal holde noget. Jeg kan skrive lister til flere dage og selv bitte små ting kommer på. Det er lidt mærkeligt, men det gør at jeg meget sjældent bliver stresset, selvom jeg har travlt og mange bolde i luften.

11. Jeg er ikke specielt piget på mange punkter. Ting som make-up, hår- og hudprodukter siger mig ikke så meget. Jeg bruger det, bevares, men jeg synes ikke det er hyggeligt at nusse med, det skal bare gøres så man kan se godt ud. Jeg gider virkelig heller ikke bruge tid på at sætte mig ind i de forskellige ting.

12. Jeg hader når folk ikke kommer til tiden, gud hvor kan jeg blive irriteret.

13. Jeg er enebarn, hvilket faktisk aldrig har gjort mig noget, jeg mindes ikke at det generede mig som barn. Jeg syntes det var hyggeligt at være enebarn, det er faktisk først som voksen jeg er begyndt at synes det er lidt øv.  Tanken om at stå ‘alene’ med ansvaret når mine forældre engang bliver gamle, at være alene med de fælles oplevelser, følelser osv. som man kun har børn og forældre imellem, det glæder jeg mig ikke til. Det skræmmer mig, at jeg en dag kommer til at stå alene med alt det og den sorg man oplever, når ens forældre ikke er her længere. Selvom jeg måske en gang skulle få mand og børn, og selvom jeg har en stor familien og vennekreds, så er det alligevel ikke det sammen og jeg vil komme til at stå alene med alle de følelser. Så jeg siger altid til mine veninder, at de ikke må nøjes med kun at få 1 barn, tror de synes jeg er lidt irriterende lige på det punkt, men… <3

14. Jeg elsker at være alene! Jeg har altid nydt mit eget selvskab og det er aldrig noget som har skræmt mig. Jeg kan virkelig godt lide bare at være mig selv og gøre lige hvad der passer mig. Selvfølgelig elsker jeg også at være sammen med mennesker, men alene tid er dejligt. Måske det hænger sammen med at jeg er enebar og altid har været vant til at skulle underholde mig selv.

15. Jeg drømmer om at kunne hjælpe og inspirere folk til at komme i gang med et vægttab og til at holde gejsten, men jeg har absolut ingen anelse om hvordan.

Tak fordi I gad læse med. Jeg håber disse små facts har hjulpet jer til at lære mig bedre at kende.

4 kommentarer

  • Lise

    HA HA du har næsten beskrevet mig!!

    -Jeg drikker heller aldrig noget varm. Ubehagelig følelse 😉
    -Højre og venstre…….Hvad er det??!?!
    – Man SKAL se uhyggelige film igennem 2 fingre. Det er da den enste måde ha ha!!
    – Jeg HADER også at gå i mørke og bruger også mobiltricket. Gjorde det engang og så ringede telefonen imens jeg “talte” DUMT ha ha!
    -Checklister en masse…TJEK!! 😉
    -Jeg er heller ikke piget men bruger også kun makeup af nød
    -Jeg hader også når folk ikke kommer til tiden ARGH!!
    – Jeg ELSKER også at være alene og nyder også mit eget selskab. Jeg kan sagtens være sammen med andre mennesker, men jeg foretrækker især mit eget selvskab.
    -Du inspirerer allerede på vægttabsfronten. Du gør det godt!!!!

    God aften 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • camilladrabo

      Haha hvor sjovt 🙂 Dejligt man ikke er ene om de her lidt ‘mærkelig’ tendenser 😉 Tak for dine søde ord til sidst det varmer <3 God dag.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Jeg er vist dobbelt så gammel som dig, og har stadig problemer med højre og venstre….Så tror ikke det lige forsvinder.
    Jeg er rigtig god til at køre efter kort, men en gps går helt galt

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • camilladrabo

      Haha fedt 🙂 Jeg håbede ellers at det blev bedre med alderen! Men det er utroligt, at man stadig kan have problemer med det…

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 mest populære indlæg i januar 2018