Fyldte fastelavnsboller lavet på vandbakkelser og uden sukker

Kyllingewok med hvidkål

En af mine yndlings hverdagsretter er wok! Det er altid en dejlig nem og mættende aftensmad, som man kan fylde med alverdens grøntsager. Her har jeg sammen med kylling, squash, peberfrugter og svampe også tilføjet en stor portion kål og det smagte ret godt. Jeg spise bare retten som den var, men hvis I synes den mangler lidt, så kan I altid servere lidt ris til retten.

Wok retter er en af den slags retter, som jeg har et ok stort udvalg af her på bloggen. I kan eksempelvis finde opskriften på kylling i kokos her, oksekødsstrimler i østerssauce her og en opskrift på wok med kylling, grøntsager og hoisin sauce her.

OPSKRIFT 3 personer

Ingredienser

2 kyllingefileter

2 peberfrugter

1 squash

8 svampe

300g hvidkål

2 spsk. østerssause

1 tsk. fiskesovs

1 tsk. soja

5 dl vand

1 spsk. majsstivelse

 

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingerne i skiver og steg dem ved høj varme på en stor pande eller en wok. Efter 4-5 minutter tages kyllingestykkerne af varmen og kommes i en skål.
  2. Skær peberfrugt, squash og svampe i skiver og steg dem i 6-8 minutter ved høj varme i lidt olie. Kom grøntsagerne i skålen til kyllingen.
  3. Skær hvidkål i halvstore tern og steg det på panden. Når kålen har stegt kommes grøntsager og kylling på panden sammen med vand.
  4. I en skål blandes fiskesovs, soja, østerssauce og majsstivelse sammen og når vandet med grøntsager og kyllingen koger, pisker I blandingen i. Lad det simre nogle minutter og smag til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyldte fastelavnsboller lavet på vandbakkelser og uden sukker